Hydrate & Perform - Isostar

ProizvođačIsostar

100 %

Hydrate & Perform je izotonični sportski napitak u više okusa namijenjen sportašima, koji bi trebalo konzumitrati prije, za vrijeme i nakon tjelesne aktivnosti. Osigurava brzu hidrataciju, poboljšava performanse, izdržljivost i regeneraciju nakon treninga. Izvrstan je izvor energije i makronutrijenata, osobito kalcija, magnezija i vitamina B1 koji ima udio u pretvaranju hrane u energiju.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Drugi su također kupili
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Detalji

Hydrate & Perform - izotonični sportski napitak koji hidratizira tijelo i poboljšava performanse tijekom treninga

Hydrate & Perform je izotonični napitak i smjesa za tjelesne aktivnosti koje zahtijevaju unos tekućine i za sportaše i sportašice, koja se odlikuje sljedećim svojstvima: Kvalitetna hidratacija: izotonična receptura omogućuje bržu hidrataciju i optimalno pražnjenje želuca. Pijenje prije tjelesne aktivnosti optimizira zalihe tekućine prije početka. Pijenje za vrijeme tjelesne aktivnosti pomaže poboljšanju performansi i izdržljivosti, čime se ograničavaju rizici nastanka probavnih problema i na kraju poboljšava regeneraciju nakon tjelesne aktivnosti. Izvrstan izvor energije. Izvor makronutrijenata, osobito kalcija i magnezija koji pridonose pravilnoj funkciji mišića za vrijeme tjelesne aktivnosti i kvalitetnoj regeneraciji. Napitak je također bogat vitaminom B1 koji imao udio u pretvaranju hrane u energiju.

 

Hydrate & Perform - Isostar


Hydrate & Perform bi trebalo konzumirati prije, za vrijeme i nakon tjelesne aktivnosti. Idealan za konzumaciju tijekom intenzivnih ili duljih tjelesnih aktivnosti i također se preporučuje prilikom bavljenja sportom po vrućini. Osigurava kvalitetnu i brzu hidrataciju, pridonosi bržem pražnjenju želuca i pruža potrebnu energiju. Izvrstan je izvor kalcija i magnezija koji pridonose pravilnoj funkciji mišića i kvalitetnoj regeneraciji. Sadrži i jednako potrebni vitamin B1 koji imao udio u pretvaranju hrane u energiju.

 

Hydrate & Perform i njegove prednosti

  • kontrolira opskrbu tekućinom i hidratizira tijelo
  • dodaje energiju mišićima, opskrbljuje tijelo cijelim spektrom ugljikohidrata
  • dodaje osnovne hranjive tvari i elektrolite koji se izbacuju za vrijeme treninga
  • djeluje protiv grčeva u mišićima
  • povećava izdržljivost i performanse
  • optimizira regeneraciju
  • napitak pogodan za konzumaciju prije, za vrijeme i nakon tjelesne aktivnosti
  • idealan za konzumaciju prilikom intenzivnih i duljih tjelesnih aktivnosti

 

Hydrate & Perform izotonicky napoj

 

Sastav

Saharoza, glukozni šećer, regulator kiselosti: limunska kiselina i natrijev citrat, maltodekstrin, prirodna aroma naranče i prirodno identična aroma, kalcijeve soli fosforne kiseline, magnezijev karbonat, natrijev klorid, regulator kiselosti: kalijev klorid, antioksidans: askorbinska kiselina, bojilo: karotenoidi, vitamin B1.

 

Doziranje

Otopite 40 g praha u 500 ml vode. Popijte 150 ml napitka 15 minuta prije tjelesne aktivnosti. Tijekom tjelesne aktivnosti svakih 15 minuta popijte po 150 ml napitka. Najkasnije 2 sata nakon fizičkog napora popijte ostatak napitka.


 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti (okus orange)         u 100 g
Energetska vrijednost 1586 kJ / 373 kcal
Masti 0 g
   od toga zasićene masne kiseline 0 g
Ugljikohidrati 88 g
   od toga šećeri 70 g
Bjelančevine 0 g
Sol 2 g
Vitamin B1 0,58 mg
Kalcij 400 mg
Magnezij 155 mg
Natrij 0,8 g

 

Upozorenje

Proizvedeno u pogonu gdje se koristi: mlijeko, gluten, soja.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije2
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog