Magneslife Strong - Nutrend

ProizvođačNutrend

100 %

Magneslife Strong je shot koji sadrži 375 mg magnezija u dobro-apsorbirajućem obliku. Pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti, brine se za pravilno funkcioniranje metabolizma, koji je neophodan za proizvodnju energije i funkcioniranje mišića. Proizvod je također obogaćen vitaminom B6.

 

Na stanju
2,50KM~(1.28 €)
Detalji

Magneslife Strong - dnevna doza magnezija koja pomaže mišićima da pravilno funkcioniraju

Magneslife Strong je mali shot koji sadrži 375 mg magnezija u dobro-apsorbirajućem obliku. Doprinosi pravilnom metabolizmu, koji je neophodan za proizvodnju energije. Osim toga, smanjuje umor i iscrpljenost, brine se o pravilnom funkcioniranju mišića i sintezi proteina. To će cijeniti svi sportaši i osobe koje se ne bave sportom, a žele održati ili povećati mišićnu masu. Proizvod se može koristiti za mršavljenje ili povećanje mišićne mase.         

          

Proizvod sadrži veliku količinu vitamina B6, suprotno tome, gotovo da nema šećera (manje od 0,3 g), zahvaljujući čemu ga možete uzimati i kada ste na dijeti.

          

Magneslife Strong - Nutrend

         

Magneslife Strong i njegove prednosti 

  • sadrži 375 mg magnezija u dobro apsorbirajućem obliku
  • sadrži manje od 0,3 grama šećera
  • uključen je i vitamin B6
  • doprinosi pravilnom funkcioniranju mišića
  • pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti

      

Sastav

Voda, magnezijev citrat, regulator kiselosti limunska kiselina, konzervansi sorbinska kiselina i natrijev benzoat, zaslađivač acesulfam K, piridoksin hidroklorid, zaslađivači sukraloza i steviol glikozid.

  

Preporučena upotreba  

Kada se pripremate za dugotrajne fizičke performanse, proizvod konzumirajte 2 do 3 dana prije očekivanih fizičkih performansi, navečer prije spavanja. Uvijek proizvod ponesite sa sobom tijekom dugotrajnog ili zahtjevnog treninga i konzumirajte ga ako je potrebno.     

Uzimajte maksimalno 1 shot dnevno, popijte ga odmah nakon otvaranja ili nakon što ga pomiješate s vodom. Prije upotrebe promućkajte proizvod. Konzumirajte odmah nakon otvaranja. Bilo kakav lagani talog je prirodno svojstvo proizvoda, nije nedostatak.

                

Tablica nutritivnih vrijednosti  

Nutritivne vrijednosti 100 ml1 doza (25 ml)
Magnezij 625 mg = 167 % * 375 mg = 100 % *
Vitamin B6 16,7 mg = 1193 % * 10 mg = 714 % *
Šećer <0,5 g <0,3 g
 
* Referentni unos  

   

Upozorenje  

Dodatak prehrani sa zaslađivačem. Nije zamjena za raznoliku prehranu. Nije pogodno za djecu. Čuvati izvan dohvata djece! Proizvođač nije odgovoran za štetu nastalu zbog nepravilne uporabe ili skladištenja. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C, zaštititi od direktne sunčeve svjetlosti i od smrzavanja. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.
Pojedinosti o proizvodu
Recenzije5
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu