Endurosnack Gel - Nutrend

ProizvođačNutrend

93 %

Endurosnack Gel je inovativni energetski gel s postupnim oslobađanjem energije, što je posebno važno za izdržljivost sportaša. Endurosnack Gel sprečavanje smanjivanje energije i na taj način učinkovito podržava sportske performanse. Sadrži BCAA aminokiseline, te također štiti mišićnu masu tijekom vježbanja. 

Na stanju
3,90KM~(1.99 €)
Detalji

Endurosnack Gel pruža kontinuiranu i dugoročnu opskrbu energijom tijekom vježbanja i štiti mišićnu masu.

Endurosnack Gel je inovativan energetski gel, koji pruža kontinuiranu i dugoročnu opskrbu energijom. S funkcionalnim sastojcima je pogodan za dugoročne performanse. Koristi se za zahtjevne fizičke aktivnosti dulje od 1 sata, u kojima ljudsko tijelo nije sposobno unositi čvrstu hranu. 

 

Glavni sastojak i izvor energije u gelu je izomaltuloza Palatinose ™, disaharid koji je izvor fruktoze i glukoze za ljudsko tijelo. Veza između glukoze i fruktoze razlikuje se od klasičnog šećera (saharoze). Upravo je to razlog zašto izomaltuloza ima niži glikemijski indeks, postupnu apsorpciju u tankom crijevu i ugodan slatkast okus.

        

Palatinose ™ garantira postupno oslobađanje energije tijekom zahtjevnih vježbi. S obzirom da sadrži aminokiseline razgranatog lanca (BCAA), Endurosnack Gel pomaže u zaštiti mišićne mase tijekom vježbanja od razgradnje ili "izgaranja". Endurosnack Gel je obogaćen s taurinom, L-karnozinom i glukogenim aminokiselinama, koje se glukogenezom, koju tijelo koristi kao izvor energije, mogu konvertirati u glukozu. Maksimalan učinak se može postići uzimanje 1 - 2 tube gela svaki sat tijekom bavljenja sportskim aktivnostima duljih od sat vremena. Endurosnack Gel se može koristiti za povećanje razine energije čak i 20-ak minuta prije fizičke aktivnosti. 

 

 Nova formula ovog proizvoda ima puno bolji okus i ne sadrži umjetne boje niti gluten.    

 

           

Endurosnack Gel i njegove prednosti  

  • osigurava opskrbu energijom prije i tijekom dugotrajne vježbe izdržljivosti
  • postupno oslobađa energiju za zahtjevne vježbe
  • obogaćen je BCAA i glukogenim aminokiselinama za maksimalnu zaštitu mišićne mase
  • može održavati ili čak poboljšati performanse izdržljivosti
  • energetski gel je u praktičnoj tubi

        

Sastav  

Okus Orange: voda, izomaltuloza - Palatinose™ (izvor fruktoze i glukoze), glukoza, zgušnjivač ksantanska guma, taurin, glicin, L-leucin, L-alanin, regulatori kiselosti limunska kiselina i jabučna kiselina, L-izoleucin, L-valin, aroma, konzervansi natrij benzoat i sorbinska kiselina, L-karnozin, zaslađivači acesulfam K i sukraloza.

    

Preporučena upotreba 

  • Prije vježbanja: 20 minuta prije treninga uzimajte 1 tubu i popijte dovoljnu količinu sportskog napitka.
  • Tijekom vježbanja: moguće je uzeti 1 tubu u roku od 1 sata.
  • Do 4 tube na dan. 

    

Tablica nutritivnih vrijednosti  

Nutritivne vrijednosti100 g1 tuba (75 g)
Energetska vrijednost 669 kJ/157 kcal 502 kJ/118 kcal
Proteini 1,8 g 1,4 g
Ugljikohidrati 37,1 g 27,8 g
   šećeri 36,3 g 27,2 g
Masti 0 g 0 g
   zasićene masti 0 g 0 g
Vlakna 0 g 0 g
Sol 0,1 g 0,08 g
Taurin 667 mg 500 mg
Glicin 667 mg 500 mg
L-Leucin 333 mg 250 mg
L-Izoleucin 167 mg 125 mg
L-Valin 167 mg 125 mg
L-Alanin 333 mg 250 mg
L-karnozin 33 mg 25 mg

    

Upozorenje 

Dodatak prehrani za sportaše. Nije zamjena za raznoliku prehranu. Nije pogodno za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata djece. Proizvođač nije odgovoran za štetu nastalu zbog nepravilne uporabe ili skladištenja. Čuvati na suhom mjestu do 25 ° C, izvan dohvata direktne sunčeve svjetlosti, zaštititi od smrzavanja.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije8
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog