Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

MuscleMeds je američki brand koji se bavi prehrambenim dodacima za bodibildere s visoko postavljenim fitness ciljevima i zato vodi računa o kvaliteti i učinkovitosti. Predstavlja vrhunac u sportskoj prehrani upravo time što spaja najviše performanse s nutritivnim tehnologijama na farmaceutskoj bazi. Taj brand se razlikuje od drugih time što u inovaciji koristi ona najučinkovitija istraživanja. Zahvaljujući tome razvija nove tehnologije koje dramatično poboljšavaju sportsku izvedbu i ljudske performanse.

 

MuscleMeds

 

To je brend koji je omiljen je i tražen od strane mnogih bodibildera među kojima je zabljesnulo i ime Kai Greene, što je u konačnici i više nego dovoljan dokaz o pogodnostima proizvoda iz linije tog brenda. Kai je prilično često sudjelovao u istraživanjima u ulozi testnog subjekta što je dovelo do stvaranja kompletne linije MuscleMeds proizvoda. Kako sam tvrdi: "MuscleMeds su mi pomogli osvijestiti svoj maksimalni potencijal kao profesionalni bodibilder". MuscleMeds predstavlja vrhunac u inovacijama, znanosti i poboljšanju performansi.

 

Izvori

Zanimaju vas proizvodi ove marke?

 

  1. Protein Carnivor - MuscleMeds
    Ocjena:
    100% (4)
    Long term unavailable