Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

MuscleMeds

MuscleMeds

MuscleMeds je američki brand koji se bavi prehrambenim dodacima za bodibildere s visoko postavljenim fitness ciljevima i zato vodi računa o kvaliteti i učinkovitosti. Predstavlja vrhunac u sportskoj prehrani upravo time što spaja najviše performanse s nutritivnim tehnologijama na farmaceutskoj bazi. Taj brand se razlikuje od drugih time što u inovaciji koristi ona najučinkovitija istraživanja. Zahvaljujući tome razvija nove tehnologije koje dramatično poboljšavaju sportsku izvedbu i ljudske performanse.

Čitati više

 

MuscleMeds

 

To je brend koji je omiljen je i tražen od strane mnogih bodibildera među kojima je zabljesnulo i ime Kai Greene, što je u konačnici i više nego dovoljan dokaz o pogodnostima proizvoda iz linije tog brenda. Kai je prilično često sudjelovao u istraživanjima u ulozi testnog subjekta što je dovelo do stvaranja kompletne linije MuscleMeds proizvoda. Kako sam tvrdi: "MuscleMeds su mi pomogli osvijestiti svoj maksimalni potencijal kao profesionalni bodibilder". MuscleMeds predstavlja vrhunac u inovacijama, znanosti i poboljšanju performansi.

 

Izvori

Zanimaju vas proizvodi ove marke?

 

sakrij opis
    Ne možemo naći nijedan proizvod koji odgovara ovom pretraživanju.
    Niste pronašli ono što tražite? Kontaktirajte nas.