Mutant MCT Ulje - PVL

ProizvođačPVL

0
0 %

Mutant MCT Ulje sadrži jedinstvenu kaprilnu i kaprinsku kiselinu. U usporedbi s drugim uljima, brže se probavlja i pretvara u energiju. Dobiva se od kokosovog ulja kojemu je lišen tipičan okus i miris. Možete ga koristiti individualno ili za pripremu salata, shakeova ili drugih napitaka. Prikladno je za sve sportaše, ljubitelje keto dijete i vegane.

 

 

Na stanju
49,90KM~(25.52 €)
Drugi su također kupili
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Detalji

Mutant MCT Ulje - brzo probavljiv izvor energije idealan za sportaše i ljubitelje keto dijete 

Mutant MCT Ulje sadrži kaprilnu i kaprinsku kiselinu koje su ekstrahirane iz kokosovog ulja. Nazivaju se i srednjelančanim masnim kiselinama i u usporedbi s drugim mastima, brže se probavljaju i pretvaraju u energiju. Proizvod pruža gotovo trenutni izvor energije koji može biti koristan za bolje vježbanje, funkcioniranje mozga i druge tjelesne aktivnosti. Pogodno za sve sportaše koji više vole masti nego ugljikohidrate kao izvor energije.

     

MCT ulje ima jedinstvena svojstva i kao rezultat toga se posljednjih godina proučava i u smislu raznih prednosti. Mnogi istraživački instituti se stoga usredotočuju na njegov mogući utjecaj na potporu sportskih performansi, mršavljenja i moždanih funkcija kao što su pamćenje i razmišljanje. Mnogi ga već koriste u tu svrhu.   

             

Mutant MCT ulje je lišeno tipičnog okusa i arome kokosa tako da ga možete koristiti individualno i za kuhanje. Idealno je, primjerice, za preljeve za salatu, kašice, smoothie ili za pripremu popularne bulletproof kave. Sportaši ga mogu koristiti prije ili tijekom dugih treninga. Pogodno je i za ljubitelje dijeta s nižim udjelom ugljikohidrata, poput niskougljikohidratne dijete ili keto dijete. Proizvod je prilagođen veganima.

                        

Mutant MCT Ulje i njegove prednosti 

  • 100% čisti izvor triglicerida srednjeg lanca 
  • dobiva se od kokosovog ulja 
  • ne sadrži aromu i okus kokosa 
  • može koristiti individualno 
  • pogodno je za salate, smoothie i kaše
  • idealno za sportaše 
  • pogodno za korištenje prije i za vrijeme treninga 
  • pogodno za vegane 

        

Sastav 

100% iz kokosovog ulja (100% čisti trigliceridi srednjeg lanca), C8 (kaprilna kiselina), C10 (kaprinska kiselina). 

        

Preporučena upotreba 

1 porcija (1 žlica/15 mL) jednom dnevno uz hranu. Za procjenu individualne tolerancije počnite s uzimanjem 1/3 porcije (1 čajna žličica/5 ml) s hranom. Dodajte ga proteinskim shakeovima, kavi, čaju, preljevu za salatu, umacima ili ga prelijte preko obroka. Ne preporučuje se za prženje zbog niske točke dimljenja čistih C8 i C10 MCT. Prije uporabe pročitajte cijelu deklaraciju i slijedite navedene upute.     

         

Tablica nutritivnih vrijednosti 

Nutritivne vrijednosti  1 porcija (15 ml)
Masti  14 g
   od kojih zasićene masti  14 g
Kolesterol  0 g
Natrij  0 g
Ugljikohidrati  0 g
Proteini  0 g
Kaprilna kiselina  9.8 g
Kaprinska kiselina  4.2 g

               

Upozorenje 

Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Zaštititi od izravnog sunčevog svjetla. 

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu