Thermo Detonator - Grenade

ProizvođačGrenade

85 %

Thermo Detonator je revolucionarni termogeni sagorjevač masti koji podržava učinkovito sagorijevanje masti, štiti od gubitka mišićne mase, potiskuje apetit i povećava energiju. Pogodan je za muškarce i žene, sadrži čak 225 mg kofeina, te stoga podržava usredotočenost i oštroumnost.Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Thermo Detonator - termogeni sagorjevač masti koji štiti od gubitka mišićne mase, potiskuje apetit i povećava razinu energije

Thermo Detonator je kvalitetan termogeni sagorjevač masti i to zahvaljujući visokoaktivnim tvarima. Prilikom intenzivnog vježbanja osigurava učinkovito sagorijevanje masti i štiti od gubitka mišićne mase. Specijalan sastav ubrzava metabolizam, pomaže u potiskivanju apetita, povećava energiju i podržava usredotočenost. Stimulira hormon noradrenalin koji podržava stvaranje energije iz masti.

   

Grenade Thermo Detonator

     

Pogodan je za muškarce i žene i brzo postaje nezamjenjiv dodatak ljubitelja fitnessa diljem svijeta. Popularnost je stekao kod brojnih sportaša, počevši od običnih posjetitelja teretane do profesionalnih sportaša. Ako se koristi sinergijski s razumnom prehranom i odgovarajućim programom vježbanja povećava razinu energije, razgrađuje masti i pomaže vam u postizanju oblika tijela o kojima ste uvijek sanjali.

   

Kako funkcionira?

Sadrži samo sastojke s najvećim farmaceutskim stupnjem kvalitete. Izvrsna kombinacija sastojaka za koje je znanstveno dokazano da sagorijevaju masti osigurava dobivanje dodatka koji povećava gubitak težine, potiskuje apetit, povećava razinu energije i poboljšava oštroumnost.

 Thermo Detonator 100 kaps - Grenade

  

Thermo Detonator i njegove prednosti

  • progresivni termo sagorjevač masti
  • učinkovito pomaže u razgradnji neželjenje masti
  • povećava mentalni kapacitet
  • potiskuje apetit
  • poboljšava oštroumnost
  • povećava razinu energije
  • sadrži 225 mg kofeina

    

Doziranje

Uzimajte 2 kapsule s vodom ujutro odmah nakon buđenja na prazan želudac. Sljedeće 2 kapsule s vodom 30 minuta prije ručka.

    

Kako ga dozirati u fazi testiranja?

Ako želite saznati kako vaše tijelo podnosi ovaj dodatak, počnite uzimati 1 kapsulu dva puta dnevno tijekom prvih 7 dana.

   


Oprez! Proizvod sadrži posebno patentirani zatvarač GRENADE, stoga pazite da vam ne eksplodira u rukama! Zatvarač GRENADE se ne odvija, već je u pitanju tzv. ,,sigurnosni zatvarač na zasun“.


 

Thermo Detonator 100 kaps - Grenade

   

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (2 kaps)
Energetska vrijednost 50 kJ / 12 kcal
Zeleni čaj 500 mg
Gorka narančina kora 420 mg
Kofein 225 mg
Čili 200 mg
Fenilalanin 25 mg
Zelena kava 10 mg

 

Ostali sastojci

Magnezijev stearat, želatinska kapsula (ultračista voda, bojila E133, E102, E129), titanijev dioksid.

   

Upozorenje

Dodatak namijenjen za specijalan način prehrane - pogodan za sportaše. Čuvajte izvan dohvata djece! Nije namijenjen djeci, trudnicama i dojiljama. Čuvajte na suhom i tamnom mjestu na temperaturi 5-25 °C. Nakon otvaranja upotrijebite u roku od 120 dana. Ne sadrži zabranjene tvari. Proizvođač nije odgovoran za štetu uzrokovanu nepravilnim korištenjem ili skladištenjem proizvoda. Posavjetujte se s liječnikom prije uzimanja u slučaju zdravstvenih problema. Proizvod je proizveden u pogonu za preradu mliječnih proizvoda, soje i jaja, orašastih plodova i pšenice.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije4
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu