Vitamin D3+K2 - GYMQUEEN

ProizvođačGYMQUEEN

87 %

Vitamin D3+K2 je idealna kombinacija visoko iskoristivog vitamina D3 i biološki najaktivnije oblika vitamina K u kapsulama. Vitamin D, također poznat kao sunčani vitamin je potreban za održavanje zdravlja kostiju, pravilno funkcioniranje mišića i optimalno funkcioniranje imunološkog sustava. Vitamin K je pak posebno važan za zdravo zgrušnjavanje krvi.

 

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Drugi su također kupili
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Detalji

Vitamin D3+K2 - idealna kombinacija vrlo korisnog vitamina D3 i vitamina K2

Vitamin D3+K2 sadrži učinkovitu količinu vitamina D u njegovom najbolje iskoristivom obliku D3 (kolekalciferol) i biološki najaktivnijem obliku vitamina K u obliku vitamina K2 (menakinon) u kapsulama. Naša koža proizvodi vitamina D kada je izložena sunčevim UVB zrakama. Od jeseni do proljeća, kada nosimo više odjeće i provodimo više vremena u zatvorenom, koža je manje izložena sunčevim zrakama. Stoga se potrebno fokusirati na dovoljan unos vitamina D iz hrane ili dodataka prehrani. Vitamin D je važan za zdravlje kostiju, pravilnu apsorpciju kalcija, normalno funkcioniranje mišića, te je esencijalan za optimalno funkcioniranje imunološkog sustava. Vitamin K je također važan za zdravlje kostiju i pravilno zgrušavanje krvi.

             

Vitamin D3+K2 i  njegove prednosti  

  • jedinstvena kombinacija vitamina D3 i vitamina K2 u kapsulama
  • pomaže u održavanju zdravlja kostiju 
  • podržava normalno funkcioniranje obrambenog sustava tijela
  • doprinosi pravilnom funkcioniranju mišića
  • doprinosi pravilnom zgrušavanju krvi
           

Sastav   

Punilo: mikrokristalna celuloza; želatina, vitamin D3, vitamin K2; sredstva protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat, silika.

        

Preporučena upotreba 

Uzimajte 1 kapsulu nedeljno s puno vode.

        

Tablica nutritivnih vrijednosti 

Nutritivne vrijednosti 1 doza (1 kapsula)
Vitamin D3 141.23 mcg
Vitamin K2 200 mcg

                             

Upozorenje   

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Pakiranje čuvati čvrsto zatvoreno na suhom mjestu i na sobnoj temperaturi. Zaštititi od direktne sunčeve svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije7
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu