ABE Ultimate Pre-Workout Gel - Applied Nutrition

ProizvođačApplied Nutrition

90 %

ABE Ultimate Pre-Workout Gel je stimulans u obliku gela, koji će vam pomoći da na najbolji način iskoristiti svoj trening. Proizvod sadrži kreatin, koji može povećati performanse tijekom kratkotrajnih uzastopnih intervala intenzivnog treninga. Štoviše, također sadrži beta-alanin, kofein, taurin i vitamine B3 i B12.

Na stanju
3,90KM~(1.99 €)
Detalji

ABE Ultimate Pre-Workout Gel pruža energiju prije treninga i pomaže povećati performanse tijekom kratkih intervala treninga

ABE Ultimate Pre-Workout Gel je stimulans dizajniran za sve sportaše koji žele izvući maksimum iz svog treninga. Sadrži taurin, koji je uobičajeni dio energetskih napitaka, kao i kofein. Također ćete cijeniti kreatin, koji je sadržan u proizvodu, tijekom treninga. Kreatin ima sposobnost povećanja performansi tijekom kratkoročnih uzastopnih sesija intenzivnog treninga. Proizvod također sadrži teakrin, beta-alanin i citrulin malat, koji je neesencijalna aminokiselina koja podržava proizvodnju dušikovog oksida. To u konačnici omogućuje veću opskrbu aktivnih mišića hranjivim tvarima i kisikom, što može imati pozitivan učinak na sportske performanse. 

              

Sadržani vitamin B3 doprinosi normalnom metabolizmu, koji je važan za proizvodnju energije, normalno funkcioniranje živčanog sustava i psihe, te smanjuje umor i iscrpljenost. Vitamin B12 također igra ulogu u gelu, koji također ima učinak na normalno funkcioniranje metabolizma, živčanog sustava i smanjenje umora i iscrpljenosti. Osim toga, doprinosi pravilnom metabolizmu homocisteina, stvaranju crvenih krvnih zrnaca i igra ulogu u procesu diobe stanica. Dodatak prehrani je u obliku praktičnog gela, koji se lako konzumira, izravno iz tube. Pogodan je za vegane.

                   

ABE Ultimate Pre-Workout Gel i njegove prednosti  

  • sadrži taurin, kofein, kreatin, teakrin, beta-alanin i citrulin malat 
  • također sadrži vitamin B3 i B12 
  • povećava performanse u kratkim intervalima treninga 
  • omogućuje bolju opskrbu aktivnih mišića hranjivim tvarima i kisikom 
  • pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti 
  • pridonosi pravilnoj funkciji živčanog sustava i metabolizmu
  • u obliku gela koji se lako konzumira 
  • pogodan je za vegane   

     

Sastav  

Voda, citrulin malat, kreatin monohidrat, beta-alanin, ksantanska guma, regulatori kiselosti (limunska kiselina, natrijev citrat), bezvodni BP kofein, taurin, teakrin, prirodne arome, konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat), zaslađivač (sukraloza), natrijev klorid, vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B12 (cijanokobalamin).

                 

Preporučena upotreba 

Konzumirajte 1 tubu 15 minuta prije vježbanja, idealno na prazan želudac. Nemojte konzumirajte više od 1 tube dnevno. ABE energetske gelove ne treba konzumirati s vodom da bi bili učinkoviti. Pazite da ste stalno hidrirani. 

                    

Tablica nutritivnih vrijednosti 

Nutritivne vrijednosti1 doza (60 g)
Energetska vrijednost 137 kJ / 32 kcal
Masti 0 g
od kojih zasićene 0 g
Ugljikohidrati  0 g
od kojih šećeri 0 g
Proteini 0 g
Sol 0 g
Citrulin malat 4 g
Kreatin monohidrat 3 g
Beta-alanin 2 g
Kofein 200 mg
Taurin 200 mg
Teakrin 100 mg
Vitamin B3 (nikotinamid) 80 mg
Vitamin B12 (cijanokobalamin) 100 mcg

        

Upozorenje 

Nije zamjena za raznoliku prehranu. Proizvod nije pogodan za djecu mlađu od 16 godina, trudnice i dojilje. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Pogodno za vegane. Sadrži visok udio kofeina - 200 mg.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije4
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu