Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fitmark Oprema

Fitmark Oprema

Fitmark Oprema

Oprema od proizvođača Fitmark za vježbanje ne smije nedostajati nijednom sportašu koji se aktivno bavi bilo kojim sportom. Bilo da su to sportske torbe u koje ćete spakirati sve što vam je potrebno za trening, gurtne i kuke koje osiguravaju bolju izvedbu tijekom treninga i jačaju hvat, remeni za vježbanjerukavice za vježbanje koje štite vaše ruke od žuljeva i ozljeda, ili steznici za vježbanje koji fiksiraju i učvršćuju vaše zglobove.

Čitati više

Fitmark je proizvođač i distributer visoko kvalitetnih i funkcionalnih torbi za teretanu i za jelo za zaljubljenike u fitness. Kako navodi brand: "To je naša strast, naš jedini cilj”. Ekskluzivne torbe koje glatko integriraju oblik i funkcionalnost na način da odražavaju vaš životni stil i vaše strasti. Firma Fitmark osnovana je 2011. godine s naglaskom na visoki i zahtjevan standard te je tako nastala sofisticirana torba koja uključuje najvišu kvalitetu materijala, inovativan dizajn i vrhunsku kvalitetu.

fitmark

 

Izvori:

sakrij opis
Shopping Options
Proizvođač
Manje
Color
Cijena
Cijena od - do
Filtriraj po
          1. Torba za hranu The BOX LG Pink - Fitmark
           Ocjena:
           100% (2)
           Posebna cijena   KM 147,50
          2. Sportska torba za hranu The Shield Pink - Fitmark
           Ocjena:
           0% (0)
           Trenutno nije raspoloživo

          2 Proizvoda