Bio Ginger shot s aronijom - VanaVita

ProizvođačVanaVita

98 %

Bio Ginger shot s aronijom sadrži 30% soka od đumbira dopunjenog sa sokom iz bobica aronije. Konzumiranjem BIO Ginger shota unijet ćete sve potrebne vitamine, minerale i antioksidante. Svi sastojci shota su organskine sadrže šećere, zaslađivače i konzervanse. 

Na stanju
3,90KM~(1.99 €)
Detalji

Bio Ginger shot s aronijom je kvalitetan organski izvor antioksidansa i vitamina za vaše zdravlje

Bio Ginger shot s aronijom je koncentrirana doza soka od đumbira s dodanim sokom od bobica aronije. Aronija je manje poznato stablo s bobicama crne boje. Njene bobice su karakteristične po sadržaju vitamina A, C, K i folne kiseline, ali i minerala poput cinka, magnezija i željeza.

                        

Vitamin C podržava funkcioniranje imunološkog sustava. Sudjeluje u proizvodnji kolagena, funkciji kostiju i mišića, odnosno korigira metabolizam za proizvodnju energije. Vitamin A je važan za metabolizam željeza, ali isto tako za održavanje zdravih sluznica i kože. Vitamin K je koristan za održavanje zdravlja kostiju i potiče pravilno zgrušavanje krvi. Folna kiselina je potrebna za sintezu aminokiselina, imunološku funkciju, psihu, te smanjuje umor i iscrpljenost.

     

Bio Ginger shot s aronijom - VanaVita

    

Shot također sadrži cink potreban za metabolizam kiselina, baza, ugljikohidrata i proteina. Održava optimalnu razinu testosterona u krvi i funkcioniranje imunološkog sustava. Magnezij je koristan za funkciju mišića, sintezu proteina, metabolizam i smanjenje iscrpljenosti. Željezo osigurava prijenos kisika u tijelu i pravilne kognitivne funkcije. Svi sastojci Bio Ginger shot-a su organski i mješavina ne sadrži nikakve dodane šećere i zaslađivače. Ovaj prirodni proizvod je pogodan za vegane, vegetarijance i ljude koji traže visokokvalitetne bio proizvode.

                                                                    

Bio Ginger shot s aronijom i njegove prednosti

  • izvrstan je izvor nutrijenata
  • sadrži vitamine A, C i K
  • utječe na funkcioniranje mišića i prijenos kisika
  • održava razinu testosterona
  • reducira umor i iscrpljenost
  • podržava imunološki sustav
  • sadrži miksturu organskih sastojaka
  • pogodan je za vegane i vegetarijance                                         

     

Sastojci

Organski sok od grožđa iz koncentrata, organski sok od đumbira (30%), organski sok aronije (20%) iz koncentrata, organski sok od maline iz koncentrata.

            

Preporučeno doziranje

Konzumirajte u bilo koje doba dana.         

    

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (60 ml)
Kalorije 113 kJ / 27 kcal
Masti <0,5 g
od čega zasićene masti 0 g
Ugljikohidrati 6,2 g
    od čega šećeri 6,1 g
Proteini <0,5 g
Sol 0 g

    

Upozorenje

Dodatak prerani. Ovaj proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi ispod 25 ° C. Čuvati od smrzavanja i direktne sunčeve svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Proizvođač nije odgovoran za štetu nastalu zbog nepravilne uporabe ili skladištenja.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije28
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog