BIO Mr. Wong‘s Mješavina Začina za Rižu 40 g - Sonnentor

ProizvođačSonnentor

100 %

BIO Mr. Wong‘s Mješavina Začina za Rižu je mješavina koja će svakodnevni prilog pretvoriti u jedinstveno gurmansko iskustvo. Sadrži sušenu ciklu i mrkvu, što će vašoj riži dati prekrasnu nijansu. Ostali odabrani sastojci, uključujući cimet i đumbir, odvest će vas na kratko, ukusno putovanje u egzotične oblasti Azije.  

Na stanju
41,90KM~(21.42 €)
Detalji

BIO Mr. Wong‘s Mješavina Začina za Rižu - mješavina koja će zauvijek promijeniti način na koji gledate na svakodnevni prilog 

BIO Mr. Wong‘s Mješavina Začina za Rižu je jedinstvena mješavina koja će vašoj riži dati nevjerojatnu boju i okus. Ova mješavina vrhunskih sastojaka, uključujući sušenu mrkvu, ciklu, đumbir, cimet, korijander i koricu limuna. Mješavina je savršena način za aromatiziranje riže. Vi i vaši gosti uživat ćete u ovom gurmanskom iskustvu s autentičnim mirisima Azije, sve iz udobnosti vašeg doma. Ovo će iskustvo zauvijek promijeniti način na koji gledate ovaj „obični“ prilog.   

                

Okus ove mješavine je slatkast s mrvicom cimeta, a istovremeno je i pikantan. Štoviše, ne sadrži dodanu sol, a čak i ako niste ljubitelj riže, cijenit ćete ovu mješavinu u pripremi ostalih azijskih jela. Dobiva se iz kontroliranog organskog uzgoja, ručno se pakira i dolazi u ekološkoj ambalaži koja se može reciklirati.  

                 

BIO Mr. Wong‘s Mješavina Začina za Rižu i njene prednosti  

  • mješavina začina za jela od riže 
  • ne sadrži dodanu sol 
  • BIO kvalitete 
  • savršena za začinjavanje azijskih jela 
  • ručno se pakira 
  • dolazi u ekološkoj ambalaži koja se može reciklirati 

           

Sastav 

Rimski kim *, mrkva (komadići) *, korijandar (sjemenke) *, žuta gorušica (sjemenke) *, kineski cimet *, cikla (komadići) *, đumbir *, korica limuna (komadići) *, kukuruz *, ruža (cvijet) *. 

* dobiva se iz kontroliranog organskog uzgoja 

    

Upozorenje 

Čuvati u zatvorenoj ambalaži na hladnom i suhom mjestu. 

Informacije za alergičare: alergeni su navedeni u sastavu proizvoda i označeni su masnim slovima.  

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije2
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu