Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

GymBeam Napitci

GymBeam Napitci

GymBeam Napitci

Napitci od proizvođača GymBeam bilo napitci prije treninga, koji su namijenjeni za konzumaciju prije treninga, napitci tijekom treninga - namijenjeni za konzumaciju tijekom treninga, napitci poslije treninga - namijenjeni za konzumaciju nakon treninga, ili ionski napitci, opskrbljuju tijelo energijom i svim potrebnim hranjivim tvarima, mineralima i tvarima, koje su organizmu neophodne za pravilno funkcioniranje i ravnotežu. Znojenjem tijekom treninga organizam gubi velike količine tekućina, energije, elektrolita i minerala, koje treba dopuniti. Tijelo i organizam često su nakon treninga iscrpljeni, umorni i dehidrirani. Za to služe napitci, koji osiguravaju bržu regeneraciju i zaustavljaju kataboličke procese.

Čitati više

GymBeam je vodeća firma koja je nastala 2013. godine te se bavi uglavnom proizvodnjom i elektronskom prodajom dodataka prehrani, fitness odjeće i opreme za vježbanje. Od ostalih trgovina izdvajamo se po tome što zapošljavamo i surađujemo samo s profesionalnim i vrhunskim sportašima koji vas savjetuju u vezi dodataka prehrani, a nas pak savjetuju kako prilagoditi asortiman kako bi vam pružio što više koristi. No najveća je razlika u tome što smo, osim svjetskih brendova dodataka prehrani, proizvođač i distributer i vlastitog brenda GymBeam. Već od svog nastanka poigravali smo se idejom proizvodnje vlastitih suplemenata te smo nakon godinu dana testiranja, analiza i ispitivanja u srpnju 2014. g. došli na tržište s našim prvim proizvodom te smo postupno počeli proširivati asortiman. Danas ćete u njemu pronaći proteine iz raznih izvora, spaljivače masti, aminokiseline i bcaa, pa i vitamine, minerale i također najnovije - fitness hranu, grickalice i superfoods kao što su maslaci od orašastih plodova, chia sjemenke, quinoa i mnoge druge.  

5 jednostavnih načela kojima se vodimo kako bismo zadovoljili svakog kupca:

 • Pružamo brzu isporuku
 • Imamo nisku cijenu dostave
 • Nudimo široki izbor proizvoda
 • Imamo jednostavan i koristan reklamacijski sustav
 • Uvijek imamo fer cijene

  gymbeam clothing

 

Prilikom proizvodnje naših proizvoda koja se odvija u Njemačkoj vodimo računa o kvaliteti upotrijebljenih sirovina koje su europskog porijekla, kao i o učinkovito i promišljeno prerađenim formulama. Proizvodnja se uvijek odvija na temelju strogo kontroliranih postupaka i kriterija u u potpuno akreditiranim farmaceutskim proizvodnim pogonima, gdje se kvaliteta proizvedene robe i njezin sadržaj redovito ispituju pod nadzorom državnih kontrolnih tijela. Osim dodataka prehrani počeli smo proizvoditi pod brendom Gym Beam Clothing i opremu za vježbanje i odjeću za muškarce i žene, od kratkih hlača, trenirki, tajica preko majica i potkošulja sve do duksa i kompresijske odjeće.

sakrij opis
Shopping Options
Proizvođač
Manje
Aroma
Pakiranje (ml)
Forma
Mješavina
Metoda obrade proteina
Izvor proteina
Etikete proizvoda
Cijena
Cijena od - do
Filtriraj po
  • Vegetarijanski (7)
  • Veganski (5)
  • Bez glutena (8)
  • Bez laktoze (7)
  • Bio (8)
  • Bez GMO (7)
  • Bez vještačkih zaslađivača (3)
  • Bez plastičnog pakovanja (5)
  • Bez aspartama (7)
 1. Moxy bcaa+ Energy Drink 250 ml - GymBeam
  Ocjena:
  96% (174)
  Posebna cijena   KM 43,90
 2. MoiMüv Protein Milkshake - GymBeam
  Ocjena:
  100% (25)
  Posebna cijena   KM 3,50
 3. Moxy Power+ Energy Drink 330 ml - GymBeam
  Ocjena:
  94% (42)
  Posebna cijena   KM 53,90
 4. Turmeric Shot - GymBeam
  Ocjena:
  99% (54)
  Posebna cijena   KM 4,50
 5. Ginger Shot - GymBeam
  Ocjena:
  100% (91)
  Posebna cijena   KM 29,90
 6. Thor Shot - GymBeam
  Ocjena:
  94% (47)
  Posebna cijena   KM 1,90
 7. Ionski napitak ReHydrate 1000 ml - GymBeam
  Ocjena:
  98% (76)
  Posebna cijena   KM 20,50
 8. L-karnitin 3000 Liquid Shot 60 ml - GymBeam
  Ocjena:
  97% (86)
  Posebna cijena   KM 1,90

8 Proizvoda