Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

BeastPink Šejkeri

BeastPink Šejkeri

Šejkeri od proizvođača BeastPink su praktična pomagala za sve sportaše koji koristi proteine ili druge prehrambene dodatke u prahu.Šejkeri su uglavnom izrađeni od sigurne plastike i sadrže praktičnu navojnu kapu, kao i sita, čiji je zadatak temeljito razbijanje grudica. Šejker je izvrstan alat jer jednostavno i najvažnije, bez grudica, miješa proteinske napitke, koje bez problema možete nositi bilo gdje sa sobom.

Čitati više

BeastPink by GymBeam je fitness brand posebno usmjeren na žene i njihove prehrambene potrebe. Jedinstveni sastavi proizvoda koji sadrže sve što žensko tijelo treba pomoći će vam doseći vaše postavljene fitness ciljeve. Bilo da se trudite smršavjeti, učvrstiti svoju figuru ili želite održati svoje zdravlje jako dobrim, proizvodi brenda BeastPink će vam s time pomoći. Aktivne tvari će se, k tome, pobrinuti i za vaše nokte, ten, kožu i kosu. Spaljivač masti Beast Burn osigurat će učinkovito spaljivanje masti i toniranje figure. Protein Yum Yum će regenerirati mišićje, opskrbiti hranjivim tvarima, vitaminima i probavnim enzimima. Multivitamin VitaPink pružit će vitamine i minerale te vas opskrbiti i energijom potrebnom za svladavanje vaših ciljeva.

 

BeastPink by GymBeam

 

Izvori

sakrij opis
Shopping Options
Kategorija
  Proizvođač
  Manje
  Pakiranje (ml)
  Color
  Etikete proizvoda
  Filtriraj po
           1. Šejker BeastPink Rose 500 ml - BeastPink
            Ocjena:
            100% (11)
            Posebna cijena   KM 8,00
           2. Šejker BeastPink Mint 700 ml - BeastPink
            Ocjena:
            98% (28)
            Posebna cijena   KM 8,00
           3. Šejker BeastPink bijeli 700 ml - BeastPink
            Ocjena:
            90% (12)
            Posebna cijena   KM 8,00

           3 Proizvoda