100% MCT Oil Powder - GymBeam

ProizvođačGymBeam

98 %

100% MCT Oil Powder je jednostavno probavljiv oblik triglicerida sa srednje dugim lancem u prahu (medium chain triglycerides). Izvrstan su izvor energije zahvaljujući njihovoj sposobnosti brzo se metabolizirati. Blagotvorno djeluju na fizičku produktivnost i poboljšavaju mršavljenje. Iskoristiti ih možete također kao dodatak kod pečenja, kuhanja ili kod pripreme Vaših omiljenih fitness napitaka.

Na stanju
13,90KM~(7.11 €)
Detalji

100% MCT Oil Powder – dodat će Vam energiju, poboljšat će fizičku produktivnost, potaknut će mršavljenje i neće opteretiti Vaš metabolizam

100% MCT Oil Powder je jednostavno probavljiv oblik triglicerida sa srednje dugim lancem u prahu. Trigliceridi sa srednje dugim lancem (MCT) su masti koje se prirodno nalaze u kokosovom ulju ili u ulju palmine jezgre. Za razliku od triglicerida s dugim lancem se u gastrointestinalnom traktu jednostavno apsorbiraju, jetra ih brzo metabolizira, a zahvaljujući tomu su izvrstan i naročito brz izvor energije. To ćete cijeniti naročito kod sportova ustrajnosti ali i kod napornih treninga. Također će se pobrinuti o poboljšanju fizičke produktivnosti, aktivno pomažu kod mršavljenja, kod smanjivanja razine kolesterola i razine šećera u krvi. Dodatno, osigurat će ispravan rad metabolizma i staničnih funkcija. Pogodne su i za ljude koji imaju problema s probavljanjem, a to zahvaljujući brzom apsorbiranju. Iskoristiti ih možete i kao dodatak kod kuhanja, pečenja ili kod pripreme Vaših omiljenih fitness napitaka kada će Vam poslužiti kao brzi izvor energije sa smanjenim sadržajem ugljikohidrata.   

         

100% MCT Oil Powder - GymBeam

      

Što je MCT ulje?

MCT (Medium Chain Triglycerides) ulje je unikatan oblik triglicerida sa srednje dugim  lancem koji se nalaze u kokosovom ulju, kravljem, kozjem i majčinom mlijeku. MCT ulje se zahvaljujući svojim kratkim lancima jednostavno apsorbira u gastrointestinalnom traktu i direktno je metabolizirano jetrom. Zahvaljujući sposobnosti brzo se metabolizirati MCT ulje je izvrstan oblik za brzu i učinkovitu dopunu energije.

             

100% MCT Oil Powder i njegove prednosti

 • trigliceridi u prahu sa srednje dugim lancem
 • jednostavno i brzo probavljiv
 • izvrsno se apsorbira
 • izvrstan je izvor energije
 • ima smanjeni sadržaj ugljikohidrata
 • poboljšava fizičku produktivnost
 • poboljšava mršavljenje
 • smanjuje razinu kolesterola i šećera u krvi
 • osigurava ispravan rad metabolizma
 • pogodan je za ljude koji imaju poteškoće s probavljanjem
 • može se koristiti kao dodatak kod kuhanja, pečenja i kod pripreme napitaka
    

Sastav

Trigliceridi srednjeg lanca matica (MCT)

         

Doziranje

Uzmi 10 g praha (1 kašičica) 1 puta dnevno.

   

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (10 g)
Energetska vrijednost 76 kcal
Masti 7,3 g
 od toga zasićene 7,3 g
Ugljikohidrati 1,5 g
 od toga šećeri 0,26 g
Bjelančevine 1,2 g
Sol 0,04 g

Upozorenje: Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Nije pogodno za djecu, trudnice i dojilje. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Upute za pohranu: Čuvajte van dohvata sunčevih zraka. Skladištiti na suhom mjestu. Čuvati izvan dohvata djece.
Pojedinosti o proizvodu
Recenzije17
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu