Turbo Protostrol - Goldfield

ProizvođačGoldfield

0
80 %

Turbo Protostrol učinkovite su kapsule koje bodybuilderi i sportaši snage koriste kao sigurnu zamjenu za anaboličke steroide. Njihovi sastojci uključuju mješavinu fenakrozinola, pantotenske kiseline (vitamin B5), kroma i cinka koji pomažu u održavanju normalne razine testosterona u krvi.

Na stanju
120,00KM~(61.36 €)
Detalji

Turbo Protostrol - zamjena za steroide koja pomaže u održavanju normalne razine testosterona u krvi

Turbo Protostrol sveobuhvatan je dodatak prehrani, popularan posebno među bodybuilderima i sportašima snage koji žele poboljšati performanse i rast mišića. Njegovi sastojci uključuju učinkovitu mješavinu Phenacrosinol koji je jedna od najučinkovitijih zamjena za anaboličke steroide. Sastoji se od ekstrakta bijele gorušice (Sinapis alba), Ascophyllum nodosum i cimeta (Cinnamomum verum) koji se obično dodaje, naprimjer, spaljivačima masti. Uz to, kapsule sadrže i vitamin B5 (pantotenska kiselina) koji doprinosi pravilnom metabolizmu važnom za proizvodnju energije, pravilnu sintezu i metabolizam steroidnih hormona, vitamina D i nekih neurotransmitera. Posljednje, ali ne najmanje važno, djeluje i na smanjenje umora i iscrpljenosti.

             

Ovaj dodatak prehrani također uključuje dva minerala, naime cink i krom, koji isto imaju svoju funkciju u proizvodu. Krom pridonosi pravilnom metabolizmu makronutrijenata i održavanju normalne razine glukoze u krvi. Cink utječe na reproduktivne i kognitivne funkcije, sintezu proteina, održavanje zdravih kostiju, imunološku funkciju, a također pomaže i u održavanju normalne razine testosterona u krvi. Ova sposobnost također povećava njegovu popularnost među muškarcima.

        

Turbo Protostrol i njegove prednosti

  • sadrži učinkovitu mješavinu Phenacrosinola, vitamina B5, kroma i cinka
  • koristi se kao zamjena za anaboličke steroide
  • popularan među sportašima koji žele povećati performanse i rast mišića
  • ima učinak održavanja normalne razine testosterona u krvi
  • pridonosi metabolizmu steroidnih hormona, vitamina D i nekih neurotransmitera
  • utječe na reproduktivne funkcije
  • pomaže smanjiti umor i iscrpljenost
  • u praktičnom obliku kapsula

          

Sastav

Kompleks aktivnih sastojaka (ekstrakt trans-3-fenil-2-propena, glukolizirani para-hidroksibenzil i alil izotiocijanat iz sinapis-albisa i cinnamomum-veruma, Ascophyllum nodosum, silicijev dioksid, stabilizator (alginska kiselina)), goveđe želatinske kapsule (bojilo: titanov dioksid), sredstvo protiv zgrudnjavanja (silicijev dioksid), cinkov citrat, turbo kompleks (kompleks alginske kiseline s fosforom, astaksantinom, piperinom i kapsaicinom), kompleks za potenciju (catuaba, muira-puama, ashwagandha), pantotenska kiselina, kromov klorid.

         

Preporučena uporaba

Uzimajte 1 kapsulu dnevno za doručak i 1 kapsulu za večeru. U dane treninga uzmite 1 kapsulu za doručak i 1 kapsulu 30 minuta prije vježbanja.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 kapsula
Energetska vrijednost 25 kJ / 0.8 kcal
Bjelančevine 130 mg
Ugljikohidrati 40 mg
Masti 15 mg
Turbo kompleks 36 mg
Kompleks za potenciju 12 mg
Pantotenska kiselina 9 mg
Cink 10 mg
Krom 60 μg
Kompleks vitalnih supstanci 150 mg

 

Upozorenje

Ovaj je proizvod namijenjen zdravim odraslim osobama. Ako uzimate bilo kakve lijekove, posavjetujte se s liječnikom o upotrebi ovog proizvoda. Ne koristite ga ako ste trudni, želite zatrudnjeti ili dojite. Prestanite s uzimanjem ili se posavjetujte s liječnikom ako primijetite bilo kakve nuspojave. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu upotrebu. Dizajniran za posebnu prehranu. Nije namijenjeno djeci! Ne sadrži dopinške supstance.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dosega izravne sunčeve svjetlosti, pažljivo zatvoreno! Čuvati izvan dohvata male djece. Proizvođač, uvoznik i distributer nisu odgovorni za štetu nastalu nepravilnom uporabom ili skladištenjem. Proizvod je obrađivan u strojevima u kojima se moglo prerađivati mlijeko, soja, jaja, rakovi, orašasti plodovi, kikiriki.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije17
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu