AB Suspenzijske trake - GymBeam

ProizvođačGymBeam

100 %

AB Sling Straps sustav je praktični fitness alat za trening kod kuće i na otvorenom za jačanje trbušnih mišića. Pričvršćuje se na šipku ili kuke pomoću dva karabinera. Trake su izrađene od izdržljivog, ali udobnog materijala za vaše ruke tijekom vježbanja.

Na stanju
32,90KM~(16.82 €)
41,90KM
Drugi su također kupili
Detalji

AB Sling Straps - praktični alat za jačanje corea i mišića trbuha

AB Sling Straps praktični je fitness alat koji služi za jačanje središnjeg dijela tijela (corea) i trbušnih mišića. Sastoji se od dvije široke trake za ruke dimenzija 50 x 17,5 cm, koje su pričvršćene na karabiner. Ove dvije trake moraju nositi cijelu težinu tijela, tako da su izrađene od izdržljivog, čvrstog, ali ipak udobnog materijala. Karabinere možete objesiti na bilo koje kuke ili šipku za vježbanje. Možete koristiti i dodatne trake duljine 40 cm koje  se objese oko šipke i zatim ih pričvrstite na karabiner. Ovo je vrlo stabilan dio fitness opreme koji će se savršeno uklopiti u vaš plan vježbanja za treninge kod kuće i na otvorenom.

        
AB Suspenzijske trake - GymBeam

 

Suspenzijske trake za trening također uključuju praktičnu torbicu u koju možete pohraniti sve njihove komponente. To ih čini jednostavnim za nošenje, tako da ih možete ponijeti bilo gdje.

                       

AB Sling Straps i njihove prednosti

  • koristi se za jačanje trbušnih mišića i corea
  • izrađeno od trajnog i udobnog materijala
  • pričvršćeno karabinerom ili dodatnim trakama
  • ima praktičnu torbicu za skladištenje
Pojedinosti o proizvodu
Varijacije proizvoda