Animal Flex - Universal Nutrition

ProizvođačUniversal Nutrition

90 %

Animal Flex Powder je najprodavanija hrana za jačanje zglobova na tržištu koja sadrži jaki konstrukcijski zglobni kompleks namijenjen za regeneraciju i zaštitu zglobova, hrskavice i tkiva. Osim toga, sadrži mješavinu minerala i vitamina, koji pomažu u daljnjem jačanju njegovih učinaka. Animal Flex Powder također je namijenjen za ublažavanje boli i sprječavanje upala.

Na stanju
72,90KM~(37.28 €)
Detalji

Animal Flex Powder - dodatak prehrani za jačanje zglobova, koji štiti, obnavlja i jača zglobove, hrskavicu i tkivo 

Animal Flex Powder kao najprodavanija hrana za jačanje zglobova, dolazi u novom obliku - u prahu. Kombinira snažan konstrukcijski zglobni kompleks koji zglobovima nudi osnovne “sirovine”, kao što su dva oblika glukozamina, MSM i kondroitin. Ove tvari su namijenjene za prirodnu zaštitu i obnovu zglobova, jačanje temeljne hrskavice i vezivnog tkiva.

  

Što se tiče zaštite zglobova, Animal Flex sadrži i hijaluronsku kiselinu (HA) koja osigurava da zglobovi rade glatko i bezbolno. Ekstrakt korijena đumbira, korijena kurkume i bosvelična kiselina imaju snažne protuupalne učinke. Kombinacija vitamina i minerala, koji se nalaze u ovom proizvodu, daje zglobovima i ligamentima sve osnovne mikronutrijente koji su potrebni za njihovo zdravlje. Kao bonus, Animal Flex je višestruki dobitnik nagrade Supplement Awards. 

         

    

Animal Flex Powder i njegove prednosti:

  • najprodavanija i visoko učinkovita hrana za jačanje zglobova u obliku praha
  • jača zglobove, hrskavicu i vezivna tkiva
  • stvara prirodnu zaštitu zglobova i tkiva
  • osigurava glatki i bezbolni rad zglobova
  • ima protuupalne učinke
  • sadrži minerale i vitamine pogodne za zglobove, tetive i tkiva
  • višestruki je dobitnik nagrade Supplement Awards 

    

Doziranje

Pomiješajte 1 dozu ( 1 mjera = 12,72 g) u 300 ml vode i uživajte uz hranu jednom dnevno.

       

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti (naranča)1 doza (12,72 g)
Energetska vrijednost 67 kJ / 16 kcal
Masti 1 g
Bjelančevine 4 g
Vitamin C (kao što je askorbinska kiselina) 100 mg
Vitamin E (kao što je D-alfa-tokoferol mentil sukcinata) 100 IU
Cink (kao što je cink oksid) 15 mg
Selen (kao što je natrijev selenit) 70 mcg
Mangan (kao što je mangan sulfat) 1 mg
Konstrukcijski kompleks za zglobove3000 mg
Glukozamin (kao što je HCl, Sulfat 2KCl), Metil sulfonil metan (MSM), Kondroitin sulfat A (CSA), Kondroitin sulfat C (CSC)
Kompleks za podmazivanje zglobova6000 mg

Hidrolizirani kolagen, Ekstrakt korijena đumbira (Gingerols, Shogaols), Korijen kurkume (kurkumin), Boswellia (bosvelična kiselina), Kvercetin, Bromelain, Hijaluronska kiselina, smjesa Cetil miristoleata (cetil miristoleat, cetil miristat, cetil palmitat, cetil laurat, cetil palmitoleat, cetil oleat).

   

Ostali sastojci

Prirodne i umjetne arome naranče, limunska kiselina, jabučna kiselina, silicijev dioksid, kalijev acesulfam, E102, E110.    

 

Upozorenje

Čuvajte na suhom i hladnom mjestu, izvan dosega izravne sunčeve svjetlosti, pažljivo zatvoreno! Čuvajte izvan dosega male djece. Nije prikladan za djecu, trudnice i dojilje! Nemojte koristiti proizvod kao zamjenu za raznoliku prehranu. Ne prekoračujte dnevnu preporučenu dozu. Prošlo je testove za sigurnost o ljudskome zdravlju. Obratite se svom liječniku ako se liječite ili vam je dijagnosticirana neka bolest, te ako uzimate lijekove na recept ili u slobodnoj prodaji. Proizvođač, uvoznik i distributer nisu odgovorni  za štetu prouzrokovanu neodgovarajućom upotrebom ili skladištenjem. Najbolje upotrijebiti do datuma otisnutoga na pakiranju.

Upozorenje o alergenima: sadrži mekušce i sjemenke soje.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije32
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu