BCAA Etil ester - Stacker2

ProizvođačStacker 2

0
0 %

BCAA Etil ester je dodatak prehrani koji sadrži aminokiseline L-leucin, L-izoleucin i L-valin u omjeru 2:1:1. Te aminokiseline naše tijelo ne može proizvesti samo, zato se njima moramo opskrbiti jer imaju važnu funkciju u sintezi bjelančevina. Proizvod je također pogodan za vegetarijance i vegane.

Na stanju
49,90KM~(25.52 €)
Detalji

BCAA Etil ester - pomažu u sintezi proteina koji doprinose održavanju i rastu mišića

BCAA Etil ester je dodatak prehrani koji sadrži sve tri esencijalne aminokiseline razgranatog lanca, a to su L-leucin, L-izoleucin i L-valin u omjeru 2:1:1. Organizam ih ne može sam proizvesti sam, pa ih je važno redovito nadopunjavati. To je zato što esencijalne aminokiseline igraju nezamjenjivu ulogu u sintezi proteina. One pridonose održavanju i rastu mišićne mase, što su ciljevi koje mnogi sportaši nastoje postići.

      

Zahvaljujući sadržanom etilnom esteru HCl, proizvod se brzo apsorbira u tijelo tako da su aminokiseline odmah dostupne za izgradnju mišićne mase. BCAA etilni ester također je pogodan za vegetarijance i vegane.

    

BCAA Etil ester i njegove prednosti

  • sadrži L-leucin, L-izoleucin i L-valin u omjeru 2:1:1
  • brzo se apsorbira
  • doprinosi održavanju i rastu mišićne mase
  • pogodan je za vegetarijance i vegane

            

Sastav

Patentirana formula Stacker BCAA-EE3 Complex (L-leucin etil ester HCl, L-izoleucin etil ester HCl, L-valin etil ester HCl), softgel kapsula (celuloza, crni željezni oksid).

     

Doziranje

Uzmite 4 kapsule BCAA etil estera prije vježbanja i 4 kapsule neposredno nakon treninga.

       

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti4 kapsule
Stacker BCAA-EE3 Complex 2800 mg
L-leucin Etil ester HCl 1400 mg
L-izoleucin Etil ester HCl 700 mg
L-valin Etil ester HCl 700 mg

     

Upozorenja

Ovo je dodatak prehrani. Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Ovaj proizvod treba koristiti zajedno s raznolikim programima prehrane i vježbanja kako bi se postigli najbolji mogući rezultati. Držite na hladnom i suhom mjestu izvan dohvata djece. Ovaj proizvod nije namijenjen osobama mlađim od 18 godina. Ovaj proizvod nije namijenjen dijagnozi, liječenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Nikada nemojte prekoračiti preporučenu dozu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu