Beta Alanin – GymBeam

ProizvođačGymBeam

90 %

Beta alanin je izvor neesencijalne aminokiseline beta alanin. Ona je potrebna za stvaranje karnozina koji sprečava stvaranje mliječne kiseline tijekom treninga. Smanjenje mliječne kiseline ima pozitivni utjecaj na poboljšanje sportskih performansi i smanjenje umora. Proizvod je 100% čisti beta alanin bez aditiva.

Na stanju
17,50KM~(8.95 €)
Detalji

Beta alanin pomaže u stvaranju karnozina koji smanjuje umor i proizvodnju mliječne kiseline

Beta alanin sadrži neesencijalnu aminokiselinu beta alanin koja se prirodno nalazi u spektru beta aminokiselina. Beta alanin i L-histidin pomažu u stvaranju karnozina koji se skladišti u mišićnom tkivu. Karnozin dokazano smanjuje zakiseljavanje i smanjuje nakupljanje mliječne kiseline u mišićima, što rezultira poboljšanim sportskim performansama i smanjenim ukupnim umorom. To je neproteinska aminokiselina koju tijelo unosi iz prehrane ili dodataka prehrani.

   

Beta alanin - GymBeam

  

Beta alanin i njegove prednosti

  • 100% čisti beta alanin bez aditiva
  • doza sadrži čak 1500 mg beta alanina
  • povećava proizvodnju karnozina
  • sprečava stvaranje mliječne kiseline u mišićima
  • pogodan je za sportove snage i izdržljivosti   

   

Sastav

100% beta alanin. Proizvod ne sadrži nepotrebne aditive, oznake E ili konzervanse.

   

Doziranje

U jedan od naših šejkera dodajte 250-350 ml vode ili voćnog soka. Dodajte 1,5 g proizvoda, promućkajte i možete konzumirati. Uzimajte 1-2 puta dnevno.

   

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednostiu 100 g
Beta alanin 100 g 

   

Upozorenje

Dodatak prehrani. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvajte na suhom mjestu, na temperaturi do 25°C. Zaštitite od mraza i izravne sunčeve svjetlosti. Nije pogodno za djecu, trudnice i dojilje. Čuvajte izvan dohvata djece. Proizvođač nije odgovoran za štetu nastalu uslijed nepravilne uporabe ili skladištenja. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije92
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog