BIO Kurkuma + Đumbir - VanaVita

ProizvođačVanaVita

93 %

BIO Kurkuma + Đumbir je kombinacija dvije iznimne superhrane, pune vitamina, minerala i antioksidanasa. Na taj način jedinstveni sastav pozitivno djeluje na vaše zdravlje i uklanja štetne tvari iz tijela. Kombinacija kurkume i đumbira u praktičnom obliku kapsula pogodna je i za vegane zbog svojeg čistog biljnog sastava.

Na stanju
28,90KM~(14.78 €)
Detalji

BIO Kurkuma + Đumbir kombinacija je dvije superhrane s izvanrednim sadržajem vitamina, minerala i antioksidanasa

BIO Kurkuma + Đumbir jedinstvena je prirodna kombinacija kurkume i đumbira, dvije superhrane koje pozitivno utječu na vaše zdravlje. Puni su vitamina, minerala i antioksidanasa koji iz organizma odstranjuju štetne tvari. Kurkuma, ili indijski šafran, je žutonarančasti začin koji proizvodi snažan antioksidans kurkumin. Ekstrakt korijena kurkume stoljećima se koristi u orijentalnoj kuhinji kao aromatično i prirodno bojilo, ali sve češće postaje i dio mnogih medicinskih proizvoda. Korijen đumbira, odnosno đumbir, ima snažno protuupalno djelovanje, stoga je idealan i kao prevencija u razdoblju stresa, kada je tijelo izloženo velikom opterećenju. Ekstrakt je također obogaćen alkaloidnim piperinom - crnim paprom, koji se također koristi u tradicionalnoj medicini i kuhinji, a specifičan je po svojoj oštrini. Proizvod najviše biološke kvalitete nalazi se u praktičnom obliku kapsula, koje su zbog svog čistog biljnog sastava pogodne i za vegane. Isprobajte izuzetnu kombinaciju kurkume i đumbira koja će pokrenuti vašu vitalnost!

  

BIO Kurkuma + Đumbir - VanaVita

 

BIO Kurkuma + Đumbir i njihove prednosti

  • jedinstvena kombinacija kurkume i đumbira
  • najviše je biološke kvalitete
  • puno je vitamina, minerala i antioksidanasa
  • ima protuupalno djelovanje
  • obogaćeno je piperinom (crni papar)
  • u obliku je kapsula
  • pogodno je i za vegane

            

Sadrži

BIO kurkuma u prahu (Curcuma longa), BIO đumbir u prahu (Zingiber officinale), punilo (mikrokristalna celuloza), ekstrakt crnog papra Bioperine® (Piper nigrum) - 95 % piperin, sredstvo protiv zgrudnjavanja: (magnezijev stearat - veganski), ekstrakt riže; ovojnica kapsule - hipromeloza.

           

Doza

Uzimajte 2 kapsule dnevno.

  

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (2 kaps)
Bio kurkuma u prahu (Curcuma longa) 1340 mg 
Bio đumbir u prahu (Zingiber officinale) 80 mg
Bioperine® ekstrakt crnog papra  20 mg
- piperin 19 mg

             

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne zamjenjuje uravnoteženu i raznoliku prehranu. Nije pogodno za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C. Zaštititi od mraza i direktne sunčeve svjetlosti.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije9
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog