Boca Hydrator 1,89 l - GymBeam

Ocjena:
83 % of 100
83 % (97)
Proizvođač: GymBeam

Boca Hydrator sa zapremninom 1,89 l će biti Vaš omiljeni partner na cestama ili za vrijeme dugog i napornog treninga. Ocijenit će je svi sportaši koji imaju naporne treninge i potrebno im je dopunjavati tekućinu. Ispod poklopca se nalazi zaptivač, koji spriječava curenje. Praktično držanje i pijenje je osigurano oblikovanom ručkom.

U skladištu
12,50KM

Boca Hydrator: napunite ju 1,89 l vode i spasit će Vas za vrijeme teških i napornih treninga

Boca Hydrator sa zapremninom 1,89 l će biti Vaš omiljeni partner na cestama, treninzima ili bilo gdje, gdje će ugasiti Vašu žeđ. Pravilno uzimanje tekućine je veoma bitno, a tijekom vrućih ljetnih dana to vrijedi duplo. Ljudsko tijelo potroši u mirnom stanju (u ovisnosti od vanjske temperature) 1,5 litra vode. Također je uvijek važno puno piti, uglavnom u ljetno doba. U općenitosti se preporučuje piti 2 litra vode dnevno a čak 3,5 litra za vrijeme vrućina. Sigurno ste se i Vi već susreli sa situacijom, kada ste kod povećavanja temperature u sportskoj dvorani ispraznili Vašu bocu ili šejker s vodom nakon veoma kratkog vremena. S ovom bocom Vam se ta situacija ne može dogoditi.  

  

Boca Hydrator 1,89 l - GymBeam

 

Boca Hydrator sa zapremninom 1,89 l ima s jedne strane oblikovanu ručku za praktično držanje za vrijeme pijenja. Direktno ispod poklopca se nalazi silikonski zaptivač, koji spriječava curenje tekućine iz boce.

 

Komu je boca Hydrator namijenjena?

Odlična je za sve one, koji imaju duge i naporne treninge i trebaju dopunjavati puno tekućine. Idealna je za vježbe crossfit, fitness, strongman, streetworkout i ostale slične sportove. Zapremninu 1,89 l će bez sumnje ocijeniti atletičari, hokejisti i mnogi ostali sportaši, koji imaju naporne treninge. Boca je namijenjena uglavnom za vodu, eventualno ionske napitke, manje za proteinske i ostale napitke. Za ove svrhe radije koristite šejkere.

  Boca Hydrator 1,89 l - GymBeam

  

Boca Hydrator i njezine prednosti

  • ima zapremninu 1,89 litra
  • BPA i DEHP free
  • kvalitetna obrada

 

Upozorenje

Boca je prikladna za hladna pića ili pića sobne temperature. U nju nemojte ulijevati tople ili vruće tekućine. Ne preporučuje se čuvanje bočice na temperaturi višoj od 50 °C.

Pojedinosti o proizvodu
Distributer GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Vrsta proizvoda: dodaci
EAN 9000004005088
HS tarifni broj 39249000: - Ostatné
Netto Težina 0.17 kg
Broj komada po paleti 552 pc.
Broj komada po paketu 24 pc.
Bruto težina 0.17 kg
Dužina 13.00 cm
Širina 13.00 cm
Visina 23.00 cm
Main category Sportske boce
Ostale kategorije Oprema
Pomagala za vježbanje
Pokloni
Pokloni za nju
Pokloni za njega
Oprema za vježbanje
Pokloni do 10€

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Recenzije kupaca Boca Hydrator 1,89 l - GymBeam
Write Your Own Review
Vaša ocjena:Boca Hydrator 1,89 l - GymBeam
Vaša ocjena
Variants Cijena Posebna cijena U skladištu
single_variant 14,90KM 12,50KM
na stanju
Pitanja kupaca
Napišite pitanje
Write answer