Cink i magnezij - The Protein Works

ProizvođačTPW

100 %

Cink i magnezij su kapsule koje sadrže cink i magnezij, nadopunjene vitaminom B6 i bakrom. Njihovim uzimanjem podržavate nekoliko procesa u tijelu, poput metabolizma, funkcioniranja imuniteta, stvaranja crvenih krvnih zrnaca ili smanjenja umora.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Drugi su također kupili
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Detalji

Cink i magnezij - kapsule koje sadrže cink i magnezij, obogaćene bakrom i vitaminom B6

Cink i magnezij su kapsule koje sadrže dva važna minerala - cink i magnezij, uz dodatak vitamina B6 i bakra. U jednoj tableti dobit ćete 500 mg magnezija, 50 mg cinka, 4,3 mg vitamina B6 i 0,63 mg bakra. To će podržati funkcioniranje nekoliko procesa u tijelu.

                  

Cink  - koristan je za funkcioniranje imuniteta i zaštitu stanica od oksidativnog stresa. Doprinosi održavanju zdravlja kostiju, kose, noktiju, dobrog vida i kože. Koristan je i za pravilnu razinu testosterona, reproduktivnu funkciju i metabolizam makronutrijenata, kiselina i baza ili ugljikohidrata. Osim toga, pomaže kognitivnoj funkciji, DNK i sintezi proteina.

                    

Magnezij - koristan je za smanjenje umora i iscrpljenosti, ravnotežu elektrolita, za optimalno funkcioniranje mišića i funkciju psihe i živčanog sustava. Uz to, koristan je za pravilan metabolizam, ali i održavanje zdravih kostiju i zuba.

                

Vitamin B6 - pomaže sintezi cisteina i metabolizmu homocisteina, doprinosi stvaranju crvenih krvnih zrnaca, ali i metabolizmu proteina i glikogena. Također djeluje blagotvorno na rad imuniteta i smanjenje umora i iscrpljenosti.

                           

Bakar - podržava imunitet, pravilan prijenos željeza, pravilnu pigmentaciju kose i kože, ali i održavanje vezivnih tkiva i metabolizma. Podržava zaštitu stanica od oksidativnog stresa i funkcioniranje živčanog sustava.

                   

Cink i magnezij i njihove prednosti

  • podupire funkcioniranje imunološkog sustava
  • pomaže u smanjenju umora
  • koristan je za metabolizam makronutrijenata
  • doprinosi proizvodnji crvenih krvnih zrnaca
  • koristan je za funkcioniranje psihe i živčanog sustava
  • pomaže u održavanju zdravih kostiju, kose, noktiju, kože i dobrog vida
  • ima praktični oblik kapsula

                   

Sastav

Magnezijev citrat 30 %, maltodekstrin, ovojnica kapsule (goveđa želatina, voda, otopina natrijevog dodecil sulfata, polietilen glikol, 4-etoksi-3-1-metil-7-okso-3-propil-4H-pirazol (4,3-d ) pirimidin-5-il) benzojeva kiselina, cink metionin, vitamin B6 (piridoksin HCl), bakreni citrat, magnezijev stearat.

                    

Doziranje

Uzimajte 2 kapsule dnevno, najbolje 30 - 60 minuta prije spavanja (doziranje se prilagođava prema hrvatskom zakonodavstvu). Za optimalne rezultate, izbjegavajte konzumaciju zajedno s mliječnim proizvodima ili proizvodima koji sadrže kalcij.

                  

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 kapsula2 kapsule
magnezijev citrat 500 mg 1000 mg
    od čega magnezij 150 mg (40% RAI*) 300 mg (80% RAI)
cink metionin 50 mg 100 mg
    od čega cink 10 mg (100% RAI*) 20 mg (200% RAI)
piridoksin hidroklorid 4,3 mg 8,6 mg
    od čega vitamin B6 3,5 mg (250% RAI*) 7 mg (500% RAI)
bakreni citrat 0,63 mg 1,26 mg
    od čega bakar 0,23 mg 0,46 mg (46% RAI)

 * DRI = prehrambeni referentni unos odraslih osoba (8400 kJ / 2000 kcal).       

            

Upozorenje

Ne koristite ako ste alergični na neki od sastojaka. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije prikladan za trudnice i dojilje. Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvati van dohvata male djece, na sobnoj temperaturi (5-30 °C), u zatvorenoj posudi, na suhom mjestu. Zaštitite od svjetlosti i vlage.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu