CLA - The Protein Works

ProizvođačTPW

100 %

CLA je visokokvalitetna konjugirana linolna kiselina u svom najčišćem obliku. Čak jedna kapsula ovog burnera sadrži do 1000 mg omega-6 masne kiseline koja se prirodno pojavljuje, što učinkovito pridonosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. 

 

Na stanju
14,90KM~(7.62 €)
Detalji

CLA - fat burner koji održava normalnu razinu kolesterola u krvi

CLA, također poznata kao konjugirana linolna kiselina, izuzetno je čist oblik ove esencijalne masne kiseline, koju klasificiramo kao fat burner. Jedna kapsula sadrži do 1000 mg CLA, što učinkovito pridonosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. To ima ogroman utjecaj na naše zdravlje, jer ako je razina kolesterola u krvi previsoka, može doći do začepljenja arterija, što rezultira srčanim ili moždanim udarom. Naše tijelo ne može samo stvoriti omega-6 masnu kiselinu iz prirodnog okruženja, stoga je moramo nadopuniti iz vanjskih izvora.

            

CLA i njene prednosti

  • visokokvalitetna konjugirana linolna kiselina
  • jedna kapsula sadrži do 1000 mg CLA
  • pomaže u održavanju normalne razine kolesterola u krvi

           

Sastav

Konjugirana linolna kiselina, kapsula (želatina, glicerin).

                 

Doziranje 

Uzimajte 1-2 kapsule 1- do 3 puta dnevno, poželjno uz obrok.

    

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (1 kapsula)
CLA -Konjugirana linolna kiselina 1000 mg

                     

Upozorenje

Dodatak prehrani. Pogodno za sportaše. Ovaj proizvod nije pogodan za djecu i adolescente mlađe od 18 godina, dojilje i trudnice. Čuvati izvan dohvata djece. Nije zamjena za raznoliku prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, zaštititi od direktne sunčeve svjetlosti. Ovaj proizvod nije pogodan za vegane i vegetarijance. Ako osjetite bilo kakve nuspojave, prestanite uzimati proizvod.

Informacije za alergičare: Ovaj proizvod se proizvodi u postrojenju u kojem se obrađuju mliječni proizvodi, jaja, gluten, orašasti plodovi, soja i kvasac.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu