Dukserica The Best Version Black - GymBeam

ProizvođačGymBeam Clothing

100 %

Dukserica The Best Version je moderna muška dukserica zahvaljujući kojoj ćete otkriti najbolju verziju samoga sebe. Osim kvalitetnog materijala, sigurno će vas zainteresirati i jednostavan, no zbog toga još moderniji dizajn. Minimalistički logo i zasićena boja dukserice savršeno će upotpuniti vašu odjeću u teretani i izvan nje.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Dukserica The Best Version - moderna muška dukserica s minimalističkim logom koja će vam pomoći otkriti onu najbolju verziju samoga sebe

Dukserica The Best Version je moderna dukserica koja će vas pratiti kroz vaše pobjede, ali i poraze, te će vam pomoći naći onu najbolju verziju samoga sebe. Kvalitetan materijal osigurat će da se u njoj osjećate ugodno ne samo prilikom svakodnevnog nošenja, već i tijekom vježbanja. Garantirano će vas osvojiti svojim jednostavnim minimalističkim dizajnom, upotpunjenim elegantnim logotipom. Sviđa li vam se? 

   

Dukserica The Best Version Black - GymBeam

  

Kome je namijenjena ?

Dukserica je namijenjena svim muškarcima i sportašima koji obožavaju odjeću od kvalitetnih materijala, a također paze na dotjeranost i stil i žele pokazati svijetu da vjeruju u naporan rad..

    

Koju veličinu izabrati?

Veličina dukserice

VeličinaSMLXLXXL
Širina grudi 51 cm 58 cm 58 cm 63 cm 64 cm
Dužina 65 cm 67 cm 70 cm 70 cm 72 cm
Dužina rukava 61 cm 61 cm 63 cm 63 cm 69 cm
Pojedinosti o proizvodu
Recenzije7
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu