Enzim Laktaza - GymBeam

ProizvođačGymBeam

98 %

Lactase Enzyme je praktično rješenje za sve osobe koje imaju problem s probavom laktoze. Uzimanjem tableta podržat ćete probavu mliječnog šećera, zahvaljujući čemu možete uživati u mlijeku, sirevima ili drugim mliječnim proizvodima.


Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Lactase Enzyme - idealna pomoć za probavu laktoze

Lactase Enzyme je praktični izvor enzima laktaze u obliku tableta. Laktaza je enzim koji razgrađuje laktozu (mliječni šećer) u tijelu na glukozu i galaktozu. Bez dovoljno laktaze, tijelo ima problem s probavom hrane koja sadrži laktozu. Enzim laktaza poboljšava probavu kod osoba koje imaju problem s probavom laktoze. Ova intolerancija nije rijedak zdravstveni problem, a prehrambeni dodatak može učinkovito pomoći. Više se ne morate ograničavati i temeljito kontrolirati sadržaj hrane. Isprobajte enzim laktazu i uživajte bez brige u mliječnim proizvodima i hrani.

                          

Lactase Enzyme i njegove prednosti

  • poboljšava probavu laktoze kod osoba s ovim problemom
  • do 5000 FCC jedinica u 1 tableti
  • u praktičnim tabletama

                            

Enzim Laktaza - GymBeam

   

Sastav

Enzim laktaza (β-galaktozidaza), sredstvo za povećanje volumena (sorbitol, celuloza), sredstvo protiv zgušnjavanja (magnezijev stearat), maltodekstrin.             

                              

Preporučena upotreba

Uzmite 1 tabletu dnevno. Doza se može povećati ovisno o količini konzumiranog mliječnog šećera. 1 tableta može razgraditi u prosjeku 10 g laktoze, što je ekvivalentno oko 200 ml kravljeg mlijeka.

                         

Nutritivne činjenice

Nutritivne vrijednosti1 tableta
Enzim laktaza 5000 FCC* 

*Jedinice laktaze                          

       

Upozorenja

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Nije za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25°C. Zaštitite od mraza i izravne sunčeve svjetlosti. Preporučuje se osobama koje imaju problema s probavom laktoze. Proizvod se preporuča konzumirati s hranom koja sadrži laktozu. Tolerancija na laktozu varira i osobe s intolerancijom na laktozu trebaju se posavjetovati sa svojim liječnikom o doziranju.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije18
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog