Essentials VitaPack – GymBeam

Ocjena:
97 % of 100
97 % (9)
Proizvođač: GymBeam

Essentials VitaPack pažljivo je sastavljen kompleks esencijalnih tvari koje su neophodne za optimalno funkcioniranje tijela. U tom jedinstvenom proizvodu pronaći ćete skladnu mješavinu vitamina, minerala, biljnih ekstrakata, omega-3 masnih kiselina i nutritivnih tvari za zglobove u obliku praktičnih paketića. Essential VitaPack sastoji se od 30 paketića, a svaki sadrži 5 tableta i 3 kapsule od mekog gela sa spojevima koji su potrebni za pravilan rad ljudskog tijela.

U skladištu
37,90KM

Essentials VitaPack – jedinstveni kompleks s više od 30 sastojaka za maksimalnu zdravstvenu zaštitu

Essentials VitaPack sadrži pažljivo sastavljen kompleks odabranih mikronutrijenata, čiji je unos neophodan za pravilno funkcioniranje tijela. U tom jedinstvenom proizvodu pronaći ćete te esencijalne tvari u obliku 30 praktičnih paketića za 30 dana. Svaki paketić sadrži dnevnu porciju od 5 tableta i 3 kapsule od mekog gela, koje sadrže do 13 ključnih vitamina, 13 esencijalnih minerala, 3 biljna ekstrakta, 3 prehrambena dodatka za zglobove, uz lecitin i omega-3 masne kiseline za pravilan rad srca.

             

Svaki od 30 paketića u Essentials VitaPacku sadrži:

 • Tabletu s vitaminom C i ekstraktom Rose Canine. Vitamin C jedan je od ključnih vitamina za optimalno funkcioniranje tijela, u kojem ima nekoliko važnih funkcija. Bez njega imunološki i živčani sustav ne bi mogli pravilno funkcionirati. Također je važan za pravilnu proizvodnju kolagena i funkciju kostiju, hrskavice, desni, zubi i kože. Pridonosi i vašoj ukupnoj psihološkoj dobrobiti, smanjuje umor i iscrpljenost, štiti stanice od oksidativnog stresa i povećava upijanje željeza. Njegov nedostatak u tijelu obično uzrokuje i očituje se kao neobjašnjivi umor.
 • Tabletu s kalcijem, cinkom i magnezijem. Ti neophodni minerali potrebni su za djelovanje stotina enzimskih i biokemijskih reakcija u tijelu i pomažu mu u održavanju zdravlja. Kalcij nije potreban samo za zdrave kosti i zube, nego također doprinosi pravilnom funkcioniranju mišića i metabolizma, što je ključ za proizvodnju energije. Ali to nije sve. Njegov unos također je potreban za optimalno funkcioniranje probavnih enzima i živčani prijenos. Cink je presudna komponenta u više od 200 enzimskih reakcija koje se odvijaju u vašem tijelu. Neophodan je za pravilnu funkciju imunološkog sustava, kognitivne funkcije, kao i metabolizam svih makronutrijenata. Također je bitan za održavanje normalne razine testosterona u krvi i podupire zdravlje kose, noktiju, kože i kostiju. Napokon, magnezij je jednako važan mineral kao i prethodna dva. Uključen je u više od 300 biokemijskih transformacija i važan je za pravilno funkcioniranje živčanog sustava, čime pridonosi vašoj psihološkoj dobrobiti. Također pridonosi pravilnoj funkciji mišića, smanjuje iscrpljenost i umor te doprinosi normalnoj sintezi proteina. Dovoljan unos tih triju elemenata zaista je presudan za zdrav organizam. Tableta također sadrži bor, bakar, silicij i fosfor. 
 • Tabletu s artro-kompleksom. Sadrži funkcionalne tvari za maksimalnu njegu mišićno-koštanog sustava. One su dio cijele palete proizvoda za kvalitetnu prehranu za zglobove. U tableti ćete pronaći glukozamin sulfat, kondroitin sulfat, MSM i vitamin C, koji dodatno poboljšava funkciju cijele mješavine zbog svoje uloge u proizvodnji kolagena te radu kostiju i hrskavice.    
 • Dvije multivitaminske tablete koje se mogu pohvaliti ukupnim sadržajem od 11 vitamina i 10 minerala važnih za pravilan rad tijela. U sastavu tih tableta pronaći ćete čitav spektar vitamina B, vitamina A, E i K, ekstrakta ehinaceje i ekstrakta zelenog čaja, koji su poznati po svojim antioksidantima, epigalokatehin galatu (EGCG) i kofeinu. Taj uravnoteženi kompleks učinkovito doprinosi cjelokupnoj usklađenosti organizma, budući da mu je potrebna stalna opskrba energijom iz makronutrijenata, ali i mikronutrijenata koji osiguravaju njegovo pravilno održavanje. Na primjer, vitamini B6 i B12 važni su za sve biokemijske procese koji pridonose vašoj psihološkoj dobrobiti, kao i smanjenju iscrpljenosti i umora.
 • Kapsule s vitaminom D3. Vitamin D u toj kapsuli prisutan je u svom visokoupijajućem obliku D3, što znači da je učinkovita doza 1000 IU (25 µg). Vitamin D važan je za pravilno funkcioniranje imunološkog sustava, kao i za održavanje kostiju i zubi. Također pridonosi pravilnom funkcioniranju mišića.
 • Kapsule omega-3. Omega-3 kiseline esencijalne su masne kiseline, od kojih neke tijelo ne može proizvesti samo, stoga se mora opskrbljivati njima iz vanjskih izvora. Među njima su EPA i DHA, prisutne u kapsulama. Općenito su važne za funkciju srca, mozga i vida. U kapsuli ćete pronaći i vitamin E koji, kao poznati antioksidans, štiti te rijetke masne kiseline od razgradnje postupkom oksidacije.
 • Kapsule s lecitinom. Sojin lecitin sadrži fosfolipide, uključujući kolinske spojeve, koji pomažu u održavanju normalne funkcije jetre i pravilnog metabolizma lipida.

             

To znači da svaki paketić Essentials VitaPacka sadrži kompleks od više od 30 ključnih tvari potrebnih za pravilan rad ljudskog tijela. Stoga je prikladan za sve koji žele maksimalno paziti na svoje zdravlje na najlakši mogući način. Ako želite pokriti sve temelje svog zdravlja i očekujete samo najbolje od sveobuhvatnog proizvoda, VitaPack je stvoren za vas. Idealan je za sportaše koji naporno treniraju, ali i za gotovo svakoga tko želi osigurati unos mikronutrijenata pomoću kvalitetnog proizvoda.

           

Essentials VitaPack - Gymbeam

           

Essentials VitaPack i njegove prednosti

 • pažljivo sastavljen kompleks esencijalnih mikronutrijenata koji podržavaju vitalnost
 • sadrži 30 paketića, svaki s odabranom mješavinom mikronutrijenata
 • svaki paketić sadrži 5 tableta i 3 kapsule od mekog gela
 • sadrži više od 30 ključnih tvari u jednoj dnevnoj porciji, sve u jednom praktičnom paketiću
 • sadrži prehranu za zglobove, omega-3 masne kiseline i lecitin
 • pomaže smanjiti iscrpljenost i umor, održava biokemijsko okruženje potrebno za psihološku dobrobit
 • pridonosi pravilnom funkcioniranju mišića i imunološkog sustava
 • pomaže u održavanju normalne razine testosterona u krvi
 • potiče zdravlje kose, noktiju, kože i kostiju
 • pomaže u cjelokupnom skladu organizma
 • prikladan za sve koji žele maksimalno paziti na svoje zdravlje
                

Sastojci

Vitamin C i tableta ekstrakta Rose Canine: Vitamin C (L-askorbinska kiselina, hidroksipropilmetilceluloza), prah pasje ruže (Rosa canina), sredstvo za povećanje volumena (mikrokristalna celuloza, dikalcijev fosfat), sredstvo protiv zgrušnjavanja (magnezijev stearat), tvari za oblaganje (masne kiseline, hidroksipropilmetilceluloza, glicerol, hidroksipropilceluloza).

Tableta kalcija-cinka-magnezija: Kalcijev karbonat s maltodekstrinom (kalcijev karbonat, maltodekstrin), magnezijev oksid, sredstvo za povećanje volumena (mikrokristalna celuloza, natrijeva karboksimetilceluloza, dikalcijev fosfat), cinkov oksid, sredstvo protiv zgrušnjavanja (magnezijev stearat, silicijev dioksid), hidroksipropilmetilceluloza, kiseline za oblaganje, glicerol, hidroksipropilceluloza, bezvodni bakreni sulfat, 1-glutaminska kiselina, natrijev tetraborat, polivinilpolipirolidon.

Kapsula vitamina D3: vitamin D3 (kolekalciferol, trigliceridi, DL-alfa-tokoferol), trigliceridi, želatinske kapsule (želatina, glicerol, voda).

Kapsula omega-3: omega-3 (EPA, DHA, ekstrakt bogat tokoferolom, suncokretovo ulje), vitamin E (DL-alfa-tokoferil acetat), želatinske kapsule (želatina, glicerol, voda ).

Kapsula lecitina: Sojin lecitin, želatinske kapsule (želatina, glicerol, voda).

Tableta artrokompleksa: glukozamin sulfat (od školjki), vitamin C (L-askorbinska kiselina, hidroksipropilmetilceluloza), kondroitin natrijev sulfat, MSM (metilsulfonilmetan), sredstvo protiv zgrušnjavanja (magnezijev stearat, silicijev dioksid), sredstvo za povećanje volumena (mikrokristalna celuloza), tvari za oblaganje (masne kiseline, hidroksipropilmetilceluloza), titanijev dioksid, polidekstroza, talk, trigliceridi).

2 multivitaminske tablete: kalcijev karbonat (maltodekstrin), magnezijev oksid, vitamin A (retinil acetat, želatina, kukuruzni škrob, šećer, butilirani hidroksitoluen), vitamin B1 (tiamin mononitrat), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B5 (D-pantotenat) kalcij), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B7 (D-biotin), vitamin B9 (pteroilmonoglutaminska kiselina), vitamin B12 (cijanokobalamin, modificirani kukuruzni škrob, natrijev citrat, limunska kiselina, silicijev dioksid), vitamin C (L- askorbinska kiselina, hidroksipropilmetilceluloza), vitamin E (DL-alfa-tokoferil acetat, modificirani kukuruzni škrob, maltodekstrin, silicijev dioksid), vitamin K1 (fitomenadion, arapska guma, šećer), željezov fumarat, ekstrakt ehinaceje (polifenoli) (Echinacea purpurea), ekstrakti zelenih čajeva (polifenoli, epigalokatehin galat, kofein) (Camellia sinensis), cinkov oksid, kalijev jodid (kalcijev karbonat), manganov sulfat, natrijev molibdat (kalcijev karbonat), kromov klorid (kalcijev karbonat), natrijev selenit (kalcijev karbonat), bakrov sulfat, sredstvo protiv zgrušnjavanja (magnezijev stearat, silicijev dioksid) sredstvo za povećanje volumena (mikrokristalna celuloza, dikalcijev fosfat), tvari za oblaganje (masne kiseline, hidroksipropilmetilceluloza, glicerol, hidroksipropilceluloza).

         

Predložena upotreba

Uzimajte jedan paketić dnevno.

    

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 paketić
Vitamin A (retinil acetat) 0,15 mg
Vitamin B1 (tiamin mononitrat) 1,5 mg
Vitamin B2 (riboflavin) 1,7 mg
Vitamin B3 (nikotinamid) 20 mg
Vitamin B5 (kalcijev D-pantotenat) 7 mg
Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) 3 mg
Vitamin B7 (D-biotin) 0,15 mg
Vitamin B9 (pteroilmonoglutaminska kiselina) 0,2 mg
Vitamin B12 (cijanokobalamin) 2 µg
Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 1084 mg
Vitamin D3 (kolekalciferol) 25 µg
Vitamin E (DL-alfa-tokoferil acetat) 13 mg
Vitamin K1 (fitomenadion) 37,5 µg
Kalcij 483 mg
Magnezij 236,66 mg
Fosfor 83 mg
Cink 11 mg
Željezo 5 mg
Mangan 2 mg
Bakar 1,33 mg
Jodid 75 µg
Selen 55 µg
Molibden 50 µg
Bor 33 µg
Krom 30 µg
Silicij 6,7 mg
Kondroitin sulfat 200 mg
MSM (metilsulfonilmetan) 300 mg
Glukozamin sulfat 300 mg
Omega-3 300 mg
- EPA 180 mg
- DHA 120 mg
L-glutaminska kiselina 33 mg
Prah Rose Canine 50 mg
Sojin lecitin 660 mg
Ekstrakt ehinaceje 10 mg
- Polifenoli 0,8 mg
EGCG (epigalokatehin galat) 3 mg
Ekstrakt zelenog čaja 10 mg
- Polifenoli 9 mg

        

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Nije namijenjen djeci, trudnicama i dojiljama. Čuvajte izvan dohvata male djece. Čuvajte na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C. Zaštitite od mraza i izravne sunčeve svjetlosti.

Pojedinosti o proizvodu
Proizvedeno u EU
Bez plastičnog pakovanja Ne
Visina 17.50 cm
Širina 11.00 cm
Dužina 11.00 cm
Bruto težina 0.40 kg
Broj komada po paketu 100 pc.
Netto Težina 0.33 kg
HS tarifni broj 21069098: --- Ostatné
EAN 8586022212352
Bez vještačkih zaslađivača Da
Distributer GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Bez GMO Da
BIO Ne
Bez glutena Da
Bez laktoze Da
Vegetarijanski Da
Veganski Ne
Mješavina mješavina
Forma tablete
Vrsta proizvoda: dodatak prehrani
Main category Multivitamin
Ostale kategorije Vitamini
Multimineral
Pokloni
Sportska prehrana
Za potporu imuniteta
Minerali
Pokloni za nju
Pokloni za njega
Proizvodi bez glutena
Proizvodi bez laktoze
Vegetarijanski proizvodi
Pokloni za cijelu obitelj

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Recenzije kupaca Essentials VitaPack – GymBeam
Write Your Own Review
Vaša ocjena:Essentials VitaPack – GymBeam
Vaša ocjena
Tablete Cijena Posebna cijena U skladištu
30 pkgs 50,90KM 37,90KM
na stanju
Pitanja kupaca
Napišite pitanje
Write answer