FuePerform – GymBeam

Ocjena:
74 % of 100
74% (7)
Proizvođač: GymBeam

FuePerform vrhunski je i složen proizvod za sve sportaše razvijen kako bipoboljšao učinkovitost, regeneraciju i tako omogućio postizanje njihovog maksimalnog potencijala. To je funkcionalna mješavina pažljivo odabranih sastojaka koji će vam pomoći da postignete vrhunski učinak svaki dan!

U skladištu
32,00KM
0,00KM

FuePerform – vrhunska mješavina za svakodnevnu potporu regeneraciji, kao i sportsku i mentalnu učinovitost

FuePerform  vrhunska je sveobuhvatna mješavina dizajnirana za svakodnevno poboljšanje sportske učinkovitosti i regeneraciju  svih sportaša. Zahvaljujući kombinaciji i prirodi aktivnih sastojaka, postići ćete najbolje rezultate uz svakodnevnu upotrebu. U srcu tog proizvoda provjeren je i pouzdan te dobro istražen kreatin monohidrat. Ta aminokiselina pouzdano povećava fizičku učinkovitost tijekom kratkotrajnih uzastopnih serija treninga visokog intenziteta. Možete postići te učinke dnevnim unosom od 3 g. Uz FuePerform možete lako dobiti tu količinu u jednoj porciji. Stoga, ako se bavite fitnessom, bodybuildingom, tenisom, hokejom, nogometom ili drugim sportskim disciplinama koje se temelje na brzini, sigurno ćete imati koristi od kreatina. 

              

Sljedeći sastojak u profilu sastojaka FuePerforma popularni je glutamin, koji je najzastupljenija aminokiselina u našem tijelu. Čak se može upotrebljavati i kao izvor energije za neke stanice imunološkog sustava i sluznice tankog crijeva. U usporedbi s drugim aminokiselinama, sadrži dvostruku količinu dušika, koji je temelj peptidnih veza svih proteina u našim tkivima. Stoga dovoljan unos te aminokiseline može biti koristan, posebno u situacijama kad tijelo treba regenerirati ili izgraditi tjelesno tkivo. Glutamin je poluesencijalna aminokiselina prisutna tijekom fiziološkog stresa, tijekom kojeg postaje esencijalna i stoga ga je potrebno svakodnevno unositi u dovoljnim količinama. To je zato što vlastita proizvodnja tijela neće pokriti njegovu opskrbu. Tijekom bilo koje sportske aktivnosti smanjuje se razina glutamina u tijelu pa ga je potrebno nadopunjavati vanjskim izvorima. 

               

Osjetit ćete i navalu energije zahvaljujući povećanom protoku krvi u mišiće. To je djelovanje spojeva kao što su citrulin malat i arginin  koji potiču proizvodnju dušikovog oksida (NO). Potonji pozitivno utječe na protok krvi u cijelom tijelu, a posebno na povećanje opskrbe krvlju mišića koji rade. To osigurava da više kisika i drugih hranjivih tvari stigne do mišićnih stanica, a sve je to ključno za poboljšanje sportske učinkovitosti. I ne zaboravimo na malat (sol jabučne kiseline) koji stvara vezu s citrulinom. To može pozitivno utjecati na učinkovitiju razgradnju mliječne kiseline u mišićima, što je usko povezano sa smanjenjem intenziteta vježbanja. Taurin je još jedna aminokiselina koja nadopunjuje cjelokupni profil sastojaka ovog proizvoda. Također je antioksidans i prirodno se nalazi, primjerice, u mozgu, bubrezima, mišićima i drugim organima, gdje ima razne funkcije. Uz to, potreban je i za procese koji se odvijaju u živčanom sustavu, zbog čega je uobičajen sastojak energetskih napitaka, sredstava prije vježbanje i sredstava za sagorijevanje masti. Također je usko povezan s podupiranjem fizičke i mentalne učinkovitosti.  

                   

Sljedeći je koenzim Q10, koji sudjeluje u stvaranju energije u mitohondrijima. Oni su poput malih staničnih elektrana koje proizvode našu životnu energiju u obliku ATP-a. Ta energija zatim se upotrebljava u mišićima, na primjer, za podizanje jednoručnog utega ili za prestizanje protivnika u nogometu. Uključeni cink u kelatnom obliku koji se iznimno apsorbira tada je važan za održavanje normalne razine testosterona u krvi, što je apsolutno ključno za sportaše. Na primjer, to utječe na veličinu i snagu mišića, kao i na plodnost i druge vitalne procese u tijelu. Osim toga, cink je potreban i za zdrav imunološki sustav. Također sudjeluje u optimalnoj sintezi proteina i metabolizmu makronutrijenata, što je važno za dobivanje energije iz hrane. Krom je također nezamjenjiv za spomenuti proces, a osim toga doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi.    

                            

Potencijal cijele mješavine potom je dodatno pojačan visokokvalitetnim biljnim ekstraktima, odnosno ekstraktom ashwagandhe (Withania somnifera) i ekstraktom rhodiole rosee  (Rhodiola rosea). Ekstrakt ashwagandhe standardiziran je na 5 % sadržaja aktivnih spojeva u obliku vitanolida. Te biljke spadaju među moćne adaptogene, a to su tvari koje mogu pomoći u boljem upravljanju stresom i lakšem prilagođavanju na njega te tako povećavaju otpornost tijela. Adaptogeni se općenito upotrebljavaju za pospješenje fizičke i mentalne učinkovitosti. 

              

Sve u svemu, FuePerform sadrži sve što je sportašu potrebno za svakodnevno poboljšanje sportskih i mentalnih performansi, regeneraciju i pomicanje granica. Zahvaljujući učinkovitoj mješavini sastojaka u dobro topljivom instant obliku s ugodnim okusom uz to, više ne morate uzimati nekoliko dodataka odvojeno. Sve te dodatke možete lako zamijeniti jednom mjericom FuePerforma bilo u koje doba dana. 

                  

Sigurno će ga cijeniti sportaši snage, izdržljivosti, tenisači, timski sportaši ili bilo koji drugi koji žele izvući maksimum iz sebe svaki dan. Ako želite pomaknuti granicu malo dalje, na primjer, možete kombinirati FuePerform s beta-alaninom, koji je također potrebno dugoročno uzimati kako bi se postigli najbolji rezultati.  

          FuePerform – GymBeam

FuePerform i njegove prednosti

 • vrhunska mješavina za podršku atletskim performansama i regeneraciji
 • dolazi u obliku dobro topljivog instant praha 
 • 10 pažljivo odabranih sastojaka 
 • sadrži kreatin, glutamin, citrulin malat, arginin i druge aktivne spojeve
 • obogaćen snažnim adaptogenima, odnosno ashwagandhom i rhodiolom roseom
 • pomaže u svakodnevnoj potpori atletskoj izvedbi i vitalnosti
 • poboljšava fizičku učinkovitost tijekom treninga visokog intenziteta 
 • povoljno utječe na protok krvi u tijelu i mišićima
 • doprinosi održavanju optimalne razine testosterona u krvi
 • sudjeluje u pravilnom metabolizmu makronutrijenata
 • pospješuje plodnost i reproduktivne funkcije
 • pomaže u održavanju dobrog vida
 • doprinosi pravilnoj funkciji imunološkog sustava
 • utječe na održavanje normalne razine glukoze u krvi
 • ugodnog je okusa 
 • prikladan za sve sportaše
 • sigurno će ga cijeniti sportaši snage, izdržljivosti, tenisači i timskih sportaši 

                        

Sastojci

Okus zelene jabuke: kreatin monohidrat, L-glutamin, maltodekstrin, L-citrulin DL-malat, aroma, taurin, L-arginin, ekstrakt korijena ashwagandhe (Withania somnifera) (5 % vitanolida), regulator kiselosti (limunska kiselina), zaslađivač (sukraloza), bojilo (spirulina), ekstrakt korijena Rhodiole rosee 10 : 1 (Rhodiola rosea), koenzim Q10, cinkov bisglicinat, kromov pikolinat.

Okus limuna i limete: kreatin monohidrat, L-glutamin, maltodekstrin, L-citrulin DL-malat, taurin, L- arginin, ekstrakt korijena ashwagandhe (Withania somnifera) (5 % vitanolida), aroma, regulator kiselosti (limunska kiselina), zaslađivač (sukraloza), ekstrakt korijena Rhodiole rosee 10 : 1  (Rhodiola rosea), koenzim Q10, cinkov bisglicinat, kromov pikolinat.

Okus dinje: kreatin monohidrat, L-glutamin, maltodekstrin, L-citrulin DL-malat, taurin, L-arginin, ekstrakt korijena ashwagandhe (Withania somnifera) (5 % vitanolida), bojilo (cikla), aroma, regulator kiselosti (limunska kiselina), zaslađivač (sukraloza), ekstrakt korijena Rhodiole rosee 10 : 1 < em>(Rhodiola rosea), koenzim Q10, cinkov bisglicinat, kromov pikolinat.

           

Preporučena upotreba

Pomiješajte 1 mjericu mješavine (13 g) s 200 – 300 ml vode u shakeru i odmah konzumirajte. Uzimajte jednu porciju bilo u koje doba dana. 

                     

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti (okus zelene jabuke) 1 porcija (13 g) * RDI na 13 g
Kreatin monohidrat 5 g         -
L-glutamin 3 g         -
L-citrulin DL-malat 1 g         -
Taurin 500 mg         -
L-arginin 500 mg         -
Ekstrakt korijena ashwagandhe (Withania somnifera) 500 mg         -
 - Vitanolidi 25 mg         -
Ekstrakt kroijena Rhodiole rosee (Rhodiola rosea)   100 mg         -
Koenzim Q10 60 mg         -
Cink 5 mg 50 %
Krom 80 μg 200 %

 

Nutritivne vrijednosti (okus limuna i limete) 1 porcija (13 g) * RDI na 13 g
Kreatin monohidrat 5 g         -
L-glutamin 3 g         -
L-citrulin DL-malat 1 g         -
Taurin 500 mg         -
L-arginin 500 mg         -
Ekstrakt korijena ashwagandhe (Withania somnifera) 500 mg         -
Vitanolidi 25 mg         -
Ekstrakt korijena Rhodiole rosee (Rhodiola rosea)   100 mg         -
Koenzim Q10 60 mg         -
Cink 5 mg 50 %
Krom 80 μg 200 %

 

Nutritivne vrijednosti (okus dinje) 1 porcija (13 g) * RDI na 13 g
Kreatin monohidrat 5 g         -
L-Glutamine 3 g         -
L-citrulin DL-malat 1 g         -
Taurin 500 mg         -
L-arginin 500 mg         -
Ekstrakt korijena ashwagandhe (Withania somnifera) 500 mg         -
Vitanolidi 25 mg         -
Ekstrakt korijena Rhodiole rosee (Rhodiola rosea)   100 mg         -
Koenzim Q10 60 mg         -
Cink 5 mg 50 %
Krom 80 μg 200 %

       

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu količinu dnevnih porcija. Ovaj proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Proizvod nije prikladan za djecu, trudnice i dojilje. Čuvajte na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C i izvan dohvata djece. Zaštitite od niskih temperatura i izravne sunčeve svjetlosti.

Pojedinosti o proizvodu
Proizvedeno u EU
Bez vještačkih zaslađivača Ne
Visina 17.50 cm
Širina 10.20 cm
Dužina 10.20 cm
Bruto težina 0.50 kg
Broj komada po pakovanju 910 pc.
Broj komada po paleti 910 pc.
Netto Težina 0.39 kg
EAN 8586022216527
Bez plastičnog pakovanja Ne
Bez GMO Da
Etikete proizvoda Vegan
BIO Ne
Bez glutena Da
Bez laktoze Da
Vegetarijanski Da
Veganski Da
Mješavina mješavina
Forma u prahu
Vrsta proizvoda: dodatak prehrani
Distributer GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Main category Ostali posebni dodaci prehrani

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Recenzije kupaca FuePerform – GymBeam
Write Your Own Review

Aroma

Vaša ocjena:FuePerform – GymBeam
Vaša ocjena
Pakiranje (g) Aroma Ocjena Cijena Posebna cijena U skladištu
390 g zelena jabuka
(2) 
70%
38,00KM 32,00KM
nije na stanju
Očekujemo
390 g limun - limeta
(1) 
60%
38,00KM 32,00KM
zadnji artikl na stanju
390 g lubenica
(1) 
100%
38,00KM 32,00KM
nije na stanju
Očekujemo
Pitanja kupaca
Napišite pitanje
Write answer