Glutamin - The Protein Works

ProizvođačTPW

98 %

Glutamin je neesencijalna aminokiselina koja se prirodno nalazi u mišićima, njegova razina se smanjuje tijekom vježbanja. Zbog toga se s pravom smatra dodatkom prehrani, koji je potreban svim sportašima, koji sudjeluju u intenzivnim treninzima i teže zdravom povećanju mišićne mase. 

Na stanju
24,90KM~(12.73 €)
Detalji

Glutamin - neesencijalna aminokiselina koja je neophodna za vaše mišiće

Glutamin je neesencijalna aminokiselina koja se sintetizira u mišićnim vlaknima. Njegova razina se smanjuje tijekom bavljenja prekomjernom fizičkom aktivnošću. Naše tijelo ne može samo proizvesti glutamin, stoga ga trebamo nadopunjavati u naše mišiće putem dodataka prehrani. Iscrpljenost ograničenih zaliha glutamina povećava rizik od nedovoljnog oporavka mišića i stvara rizik od infekcije, što uzrokuje produženje vremena koje je potrebno za postizanje vašeg cilja. Glutamin TPW branda je u visokokvalitetnom topljivom obliku, te je pogodan za vegane. Ima praktično pakiranje, koje se može ponovno zatvoriti. U njemu možete uživati u nekoliko osvježavajućih okusa.

                

Glutamin i njegove prednosti

  • esencijalna aminokiselina koja je neophodna za mišiće
  • u kvalitetnom je lako topljivom obliku
  • ima praktično pakiranje koje se može ponovno zatvoriti
  • dostupan je u nekoliko okusa

                

Sastav

Bez okusa - 100% glutamin.

Okus Orange burst - 100% glutamin, prirodna aroma (naranča), prirodno bojilo (beta-karoten), sladilo (sukraloza), limunska kiselina.

Okus Berry blitz - 100% glutamin, prirodno bojilo (cikla, antocijan), prirodna aroma (crveno bobičasto voće), prirodno bojilo (cikla, antocijan), limunska kiselina, sladilo (sukraloza).

Okus Green apple spike - 100% glutamin, prirodna aroma (zelena jabuka), prirodno bojilo (kurkumin, spirulina), limunska kiselina, zaslađivač (sukraloza).

               

Preporučena upotreba

Pomiješajte 1 dozu (5 g = 2 crne mjerice) s vodom ili sokom u shakeru. Konzumirajte 3 puta dnevno (ujutro, popodne i prije spavanja).

                      

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti (bez okusa) 1 doza (5 g)
Glutamin (u obliku L-glutamina) 5 g
Nutritivne vrijednosti (berry blitz) 1 doza (5 g)
Glutamin (u obliku L-glutamina) 4,5 g
Nutritivne vrijednosti (orange burst) 1 doza (5 g)
Glutamin (u obliku L-glutamina) 4 g
Nutritivne vrijednosti (green apple spike) 1 doza (5 g)
Glutamin (u obliku L-glutamina) 4 g

     

Upozorenje

Proizvod nije pogodan za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati na suhom i hladnom mjestu izvan dohvata djece. Zaštititi od direktne sunčeve svjetlosti. Proizvod nije zamjena za raznoliku prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Alergeni: Proizvod je proizveden u postrojenju u kojem se obrađuje mlijeko, jaja, žitarice koje sadrže gluten, kikiriki, orašaste plodove i soju.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije13
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu