Inulin prebiotik čisti prah – NOW Foods

ProizvođačNOW Foods

0
0 %

BIO Inulin prebiotik čisti prah organsko je topljivo vlakno iz plave agave u obliku praha. Hrani probiotičke bakterije koje pospješuju zdravlje i žive na crijevnoj sluznici. Utječu na pravilan rad crijeva, a inulin podupire njihov rast odnosno aktivnost, zbog čega također pridonose održavanju ravnoteže crijevnog mikrobioma.

Nije na stanju
Očekivana cijena 23,90KM

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

BIO Inulin prebiotik čisti prah – organska topljiva vlakna iz plave agave, koja su važna za crijevni mikrobiom i zdravu probavu

BIO Inulin prebiotik čisti prah dobiva se iz biljke plave agave (agave tequilana). To je organsko topljivo vlakno u obliku praha koje se može pronaći u povrću kao što su češnjak, sirove šparoge ili čičoka (topinambur). Probiotičke bakterije koje pospješuju zdravlje hrane se tom vrstom vlakana. Žive na crijevnoj sluznici i njihova je aktivnost važna za optimalan rad probavnog sustava.

              

Stoga moramo osigurati dobrim bakterijama dovoljno hrane koja se nalazi u prebiotičkim vlaknima. Opskrba njima važna je za njihov pravilan rad, što se onda pozitivno odražava na crijevnu mikrofloru. BIO Inulin prebiotik čisti prah ima čisto prirodne sastojke beskompromisne BIO kvalitete i također je prikladan za vegane. Njegov unos posebno je važan za osobe s probavnim tegobama.

              

BIO Inulin prebiotik čisti prah i njegove prednosti

  • dolazi od biljke plave agave(agave tequilana)
  • organsko topljiva vlakna
  • važan za funkcioniranje probavnog sustava
  • djeluje kao prebiotik
  • popularan među osobama koje imaju problema s probavom
  • ima čisto prirodni sastav s beskompromisnom BIO kvalitetom
  • dolazi u obliku praha
  • prikladan za vegane
  • vrlo jednostavan za upotrebu

                                      

Sastojci

Organski inulin iz plave agave.

                       

Preporučena upotreba

Uzimajte 1 ravnu čajnu žličicu 1 do 3 puta dnevno. Umiješajte u svoje omiljeno piće ili hranu. Počnite s 1 žličicom dnevno i polako povećavajte dozu kako biste smanjili gastrointestinalne probleme.

                       

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti 1 porcija (2,8 g)
Organski inulin (FOS) (iz plave agave) 2,8 g
  od čega ugljikohidrati 2,7 g
      od čega vlakna 2,5 g 

                               

Upozorenje

Može izazvati blagu prolaznu nelagodu u gastrointestinalnom traktu. Razgovarajte sa svojim liječnikom ako ste trudni/dojite, uzimate lijekove ili imate neko zdravstveno stanje. Čuvajte izvan dohvata djece.

Na ovom proizvodu može doći do prirodnih varijacija boja.

Nakon otvaranja čuvajte na hladnom i suhom mjestu.

Informacije o alergenima: Nije napravljeno od pšenice, glutena, soje, mlijeka, jaja, ribe, školjki ili orašastih plodova. Proizvodi se u tvornici GMP koja prerađuje druge sastojke koji sadrže te alergene.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu