Kolin Bitartrat - GymBeam

ProizvođačGymBeam

100 %

Kolin Bitartrat je nootropik koji je izvor kolina, kritičnog supstrata za sintezu neurotransmitera acetilkolina. Glavni je transmiter signala u obliku slanja živčanih impulsa u živčano-mišićne spojeve i mozak. To utječe na koordinaciju pokreta, što je posebno važno za sportaše. Acetilkolin je također važan za funkcioniranje pamćenja i koncentraciju.

 

Na stanju
11,90KM~(6.08 €)
Detalji

Kolin Bitartrat pripada nootropicima, hranjivim tvarima koje se koriste za poboljšanje koncentracije i mentalnih performansi

Kolin Bitartrat sadrži kolin, koji se može pronaći u svim tkivima ljudskog tijela, gdje čini važan dio staničnih membrana. Kolin sam po sebi doprinosi održavanju normalne funkcije jetre i promiče metabolizam lipida u tijelu. Također je osnovna hranjiva tvar za sintezu neurotransmitera acetilkolina, bez kojeg živčani sustav ne bi mogao pravilno funkcionirati. Budući da je acetilkolin glavni transmiter živčanih impulsa u mozgu, on također poboljšava pažnju, pamćenje, a čak ima i svoju ulogu u održavanju svijesti. Acetilkolin također ima pozitivan učinak na koordinaciju pokreta, koja je potrebna za upravljanje pravilnim lancima pokreta, uglavnom tijekom bavljenja raznim sportovima. Važnost unosa kolina je posebno vitalna tijekom trudnoće, kada njegov nedostatak može negativno utjecati na pravilan razvoj fetusa.

Kolin je stoga pogodan za sve koji žele maksimalno voditi brigu o svojoj jetri i kognitivnim sposobnostima, uključujući pažnju, pamćenje i cjelokupno mentalno funkcioniranje. Dobar je dodatak prehrani za sportaše, jer pogoduje koordinaciji pokreta. Zahvaljujući tome, kolin pripada nootropicima, koji su hranjive tvari koje se koriste za poboljšanje koncentracije i mentalnih performansi. Jedna dnevna doza proizvoda je 500 mg kolin bitartrat u jednoj kapsuli.                

  

Kolin Bitartrat - Gymbeam

         

Kolin Bitartrat i njegove prednosti 

  • izvor kolina
  • sadrži 500 mg kolin bitartrata u jednoj kapsuli
  • podržava normalnu funkciju jetre
  • klasificiran je kao nootropik
  • poboljšava pažnju, pamćenje i koordinaciju pokreta
  • u obliku je kapsula 

             

Sastav  

Kolin Bitartrat, punilo (mikrokristalna celuloza), sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijev stearat, silicijev dioksid), želatinska kapsula.

    

Preporučena upotreba 

Uzimajte 1 kapsulu dnevno. 

         

Tablica nutritivnih vrijednosti 

Nutritivne vrijednosti  1 kapsula
Kolin Bitartrat 500 mg**
 
**Referentni dnevni unos za odrasle osobe nije određen

                     

Upozorenje 

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije zamjena za zdravu i raznovrsnu prehranu. Proizvod nije pogodan za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C . Čuvati od smrzavanja i direktne sunčeve svjetlosti.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije7
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog