Korijen Maslačka - GymBeam

ProizvođačGymBeam

100 %

Kapsule korijena maslačka sadrže 500 mg korijena ove biljke u prahu po kapsuli. Ova izvanredna biljka može se pohvaliti širokim spektrom biološki aktivnih tvari povezanih s protuupalnim i antioksidativnim učincima. Vegani također mogu uživati u njemu u potpunosti zahvaljujući njegovim čistim biljnim sastojcima. 

Na stanju
15,90KM~(8.13 €)
Detalji

Korijen Maslačka - biljka koja se može pohvaliti visokim udjelom antioksidansa 

Korijen maslačka sadrži 500 mg korijena ove biljke u prahu po kapsuli. Tradicionalno se koristi za promicanje ukupne vitalnosti i ravnoteže u tijelu. Proizvod sadrži brojne mješavine koje podržavaju prirodne procese detoksikacije u tijelu, a štoviše, bogat je izvor antioksidansa koji štite stanice od oksidativnog stresa. Na čisto biljnoj je osnovi, što ga čini pogodnim za vegane, a dolazi u obliku praktičnih kapsula.

          

Korijen Maslačka - GymBeam

                     

Korijen maslačka i njegove prednosti 

  • contains 500 mg of powdered dandelion root per capsule 
  • comes in the form of practical capsules
  • rich source of antioxidants 
  • suitable for vegans 

            

Ingredients

Korijen maslačka u prahu (Taraxacum officinale), punilo (mikrokristalna celuloza), sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijev stearat), kapsula hipromeloze. 

        

Preporučena upotreba 

Uzimajte 1 kapsulu na dan.  

       

Tablica nutritivnih vrijednosti 

Nutritivne vrijednosti 1 kapsula
Korijen maslačka u prahu (Taraxacum officinale) 500 mg

       

Upozorenje 

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Ovaj proizvod nije prikladan za djecu i trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C. Zaštititi od smrzavanja i izravne sunčeve svjetlosti. 

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije2
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog