Lopta za fitness FitBall 85 cm - GymBeam

ProizvođačGymBeam

93 %

Lopta za fitness FitBall je fitness pomagalo koje poboljšava opću stabilnost, ravnotežu i držanje tijela. Zahvaljujući svojoj nestabilnoj površini prisilit će vas da održavate pravilni položaj zdjelice. Iskoristite i vi prednosti fitness lopte!  

  

Na stanju
21,90KM~(11.20 €)
Detalji

Lopta za fitness Fitball 85 cm - poboljšajte i vi stabilnost, ravnotežu i držanje svojeg tijela  pomoću lopte za fitness

Lopta za fitness FitBall je gimnastička lopta s opsegom od 85 cm koja će vam pomoći poboljšati opću stabilnost i ravnotežu tijela. Istovremeno zahvaljujući tome što vas prisiljava održavati zdjelicu u pravilnom položaju i držanje tijela, što doprinosi ublažavanju bolova u leđima i to je korisno prilikom izvođenja ostalih vježbi. Loptu za fitness Fitball ćete iskoristiti čak i kod vježbi za jačanje, gdje će vam poslužiti kao učinkovito fitness pomagalo. Također ćete ju cijeniti i kao alternativu za stolac uz kompjutor ili u uredu, koja će osigurati sprečavanje bolova u leđima i ugodno sjedenje. Njezina maksimalna nosivost je 200 kg. Uz loptu dolazi i praktična pumpa.

 

    

Lopta za fitness Fitball i njezine prednosti

 • poboljšava opću stabilnost i ravnotežu tijela
 • poboljšava držanje tijela
 • održava zdjelicu u pravilnom položaju
 • ublažava bolove u leđima
 • može se iskoristiti čak i kod vježbi za jačanje
 • služi kao prevencija od bolova u leđima

 

Upute za upotrebu

 1. Preporučena veličina: Veličina lopte navedena u nazivu "FitBall 85 cm" odnosi se na njezin najveći mogući promjer. U praksi, preporučuje se napuhati loptu do promjera od 80 cm.
 2. Da biste ispravno osposobili loptu, napuhnite je u dva odvojena navrata. Napuhnite jednom, pričekajte 24 sata, a zatim dovršite napuhavanje kako biste postigli maksimalni kapacitet.
 3. Držite loptu dalje od obojanih zidova, drvenog namještaja ili područja za obradu drveta. Isto tako, zaštitite loptu od svojih ljubimaca koji bi ju mogli oštetiti.
 4. Nemojte koristiti loptu na skliskoj površini kao što je drveni pod ili pločice, osobito ako vježbate ili sjedite na lopti.
 5. Želite li loptu koristiti kao pomagalo pri porođaju ili kao pomoćno sredstvo za vježbanje tijekom trudnoće, prvo se posavjetujte s liječnikom.
 6. Čuvajte loptu u čistom, suhom i dobro prozračenom okruženju.
 7. Nemojte koristiti jako kisela ili alkalna sredstva za čišćenje vaše lopte. Ne izlažite loptu izravnoj sunčevoj svjetlosti i ne čuvajte ju na visokim temperaturama.
 8. Lopta može nositi otprilike 150 - 200 kg težine. Kada ju koristite, obratite pozornost na raspodjelu težine i nemojte ju previše opterećivati ​​samo na jednom određenom mjestu.
Pojedinosti o proizvodu
Recenzije58
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog