Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lopta za fitness FitBall 85 cm - GymBeam

Proizvođač: GymBeam
Ocjena:
100 %

Lopta za fitness FitBall je fitness pomagalo koje poboljšava opću stabilnost, ravnotežu i držanje tijela. Zahvaljujući svojoj nestabilnoj površini prisilit će vas da održavate pravilni položaj zdjelice. Iskoristite i vi prednosti fitness lopte! 

 

Trenutno nije raspoloživo
Estimated price KM 72,00

Lopta za fitness Fitball 85 cm - poboljšajte i vi stabilnost, ravnotežu i držanje svojeg tijela  pomoću lopte za fitness

Lopta za fitness FitBall je gimnastička lopta s opsegom od 85 cm koja će vam pomoći poboljšati opću stabilnost i ravnotežu tijela. Istovremeno zahvaljujući tome što vas prisiljava održavati zdjelicu u pravilnom položaju i držanje tijela, što doprinosi ublažavanju bolova u leđima i to je korisno prilikom izvođenja ostalih vježbi. Loptu za fitness Fitball ćete iskoristiti čak i kod vježbi za jačanje, gdje će vam poslužiti kao učinkovito fitness pomagalo. Također ćete ju cijeniti i kao alternativu za stolac uz kompjutor ili u uredu, koja će osigurati sprečavanje bolova u leđima i ugodno sjedenje. Njezina maksimalna nosivost je 200 kg.

 

Lopta za fitness Fitball 65 cm - gymbeam

 

Lopta za fitness Fitball i njezine prednosti

  • poboljšava opću stabilnost i ravnotežu tijela
  • poboljšava držanje tijela
  • održava zdjelicu u pravilnom položaju
  • ublažava bolove u leđima
  • može se iskoristiti čak i kod vježbi za jačanje
  • služi kao prevencija od bolova u leđima
Recenzije korisnika

Lopta za fitness FitBall 85 cm - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Lopta za fitness FitBall 85 cm - GymBeam
Questions from customers

Lopta za fitness FitBall 85 cm - GymBeam

Write question
Write answer