Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Magnezijeva Kocka - GymBeam

Proizvođač: GymBeam

Magnezijeva Kocka je praktični magnezij u obliku kocke, također je poznata i kao sportska kreda ili kreda za teretanu. Njena glavna zadaća je poboljšati grip i osigurati siguran trening. Karakterizira je činjenica da savršeno upija znoj i vlagu, što stvara trenje između prstiju. To je ono što osigurava snagu gripa i prianjanja tijekom cijelog treninga. Služit će vam ne samo u teretani i CrosFitu, već i u aktivnostima kao što su penjanje.

 
Posebna cijena   KM 3,90 Standardna cijena   KM 0,00 Poštarina od 29.00 KM
(dostava BESPLATNA ako naručite iznad 299.00 KM)

Magnezijeva Kocka - poboljšajte svoj grip i povećajte sigurnost tijekom treninga, CrossFita uz pomoć praktičnog magnezija u obliku kocke

Magnezijeva Kocka je praktičan magnezij u obliku kocke, koja vam je poznata kao sportska kreda ili kreda za teretanu. Služi za poboljšanje i jačanje gripa, zahvaljujući kojoj ćete moći uživati u pravilnom, ali u isto vrijeme sigurnom treningu. Njezina glavna značajka je da savršeno apsorbira vlagu i uklanja znoj, što stvara trenje između prstiju. Osim što će vas vjerno pratiti u treningu s teškim utezima, pomoći će vam da se bolje snalazite u CrossFitu ili planinarenju. Magnezijevu Kocku možete kupiti u pakiranju od jednog komada ili 8 komada.

 

Chalk Block Magnesium - GymBeam

 

Sastav

100 % magnezijev karbonat.

 

Dimenzije

ŠirinaVisinaDužina
10 cm 6 cm10 cm
Recenzije korisnika

Magnezijeva Kocka - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Magnezijeva Kocka - GymBeam
Etikete proizvoda
Novo
Distributer
28
Vrsta proizvoda:
dodaci
EAN
8586022211126
Bruto težina
0.06 kg
Dužina
9.00 cm
Širina
4.50 cm
Visina
9.00 cm
Main category

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Questions from customers

Magnezijeva Kocka - GymBeam

Write question
Write answer