Majica Stay Dedicated Black Emboss - GymBeam

ProizvođačGymBeam Clothing

100 %

Majica Stay Dedicated je dizajnerska majica s natpisom Stay Dedicated, koji je bio izrađen unikatnom tehnikom embosiranja. Osim stilskog dizajna također će Vas obradovati i kvalitetan materijal zahvaljujući kojem ćete u treningu potpuno uživati. Embosirani natpis očarat će Vas i kod svakodnevnog nošenja.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Majica Stay Dedicated Black Emboss – jedinstvena majica s embosiranim natpisom koja će Vas motivirati boljim rezultatima

Majica Stay Dedicated Black Emboss je stilska majica s dizajniranim natpisom Stay Dedicated koji je bio izrađen unikatnom tehnikom embosiranja. Njezin jedinstveni izgled zavoljet ćete na treninzima gdje će Vas zaista obradovati i kvalitetan materijal koji je bio upotrijebljen kod izrade ove majice. Embosirani natpis Vas neće ostaviti hladnima niti uz svakodnevno nošenje i savršeno će izraziti trud koji svaki dan ulažete u vježbanje. Ni Vi s ove majice ne možete skinuti pogled?

 Stay Dedicated Black Emboss  

Koju veličinu odabrati?

VeličinaSMLXLXXL
Širina u grudima 45 cm 46 cm 48 cm 50 cm 53 cm
Duljina 70 cm 71 cm 73 cm 74 cm 75 cm

  

Kako se brinuti o majici?

 

Majicu perite okrenutu naopako na temperaturi 30°C, a u slučaju da je želite glačati, podesite umjerenu temperaturu i majicu glačajte izvrnutu naopako i nikada je ne glačajte preko tiska. Sušite u sušilici samo u slučaju da je želite smanjiti, inače to ne preporučujemo, jer se može skupiti.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije4
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu