Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Masažni Pištolj VI Black - GymBeam

Proizvođač: GymBeam
Ocjena:
94 %

Masažni Pištolj VI Black je inovativno regenerativno pomagalo koje ima široku primjenu za regeneraciju sportaša. Zahvaljujući svojoj naprednoj tehnologiji i jednostavnoj upotrebi, može pomoći u smanjenju ukočenosti i napetosti mišića, poboljšanju protoka krvi u masiranim mišićima i tako cjelokupnu regeneraciju ili rehabilitaciju učiniti još učinkovitijima.

 

Trenutno nije raspoloživo Očekujemo: 8. dec 2021.
Očekivana cijena KM 167,90

Masažni Pištolj VI Black - Revolucionarno pomagalo za sportaše koje ubrzava regeneraciju i ublažava ukočenost mišića

Masažni Pištolj VI Black je revolucionarno pomagalo za sportaše, masere i fizioterapeute, kako bi se regeneracija ubrzala i bila što učinkovitija. Zahvaljujući snažnom motoru, može razviti brzinu do 3,200 okretaja po minuti RPM, što će vam pomoći u ublažavanju ukočenosti mišića, napetosti i poboljšanju protoka krvi u masiranom području. To će osigurati učinkovitije "metaboličko čišćenje" u obliku uklanjanja raznih otpadnih tvari energetskog metabolizma i povećati opskrbu kisikom i drugim potrebnim hranjivim tvarima za bržu i učinkovitiju regeneraciju mišićnog tkiva. Njegove visoke performanse također omogućuju aktiviranje "okidačkih točaka", opipljivih čvorića veličine 2-6 mm, koji su bolni, a njihova aktivacija u mnogim slučajevima može značajno ublažiti bol, ukočenost i napetost mišića. Također će dobro poslužiti za facijalnu masažu. 

                      

Masažni Pištolj VI Black je opremljen s LCD zaslonom na dodir i ima 30 razina intenziteta. Lagan je (1,200 grama) i ima protukliznu ručku, koja osigurava lako držanje, tako da si možete pružiti izvrsnu masažu. Moderna torbica sadrži 6 izmjenjivih glava, zahvaljujući kojima možete svoje mišiće masirati različitim intenzitetom. Pakiranje također uključuje punjač za bateriju kapaciteta 2500 mAh, baterija može trajati 4-6 sati. Posebno ćete ga cijeniti nakon zahtjevnog pješačenja ili vožnje bicikla u prirodi ili nakon teškog treninga.

          

Masažni Pištolj VI Black - GymBeam

   

Masažni Pištolj VI Black i njegove prednosti 

 • masažni pištolj s 30 stupnjeva intenziteta i brzinom od 3.200 okretaja po minuti RPM 
 • bežična baterija s vijekom trajanja 4-6 sati 
 • opremljen LCD zaslonom osjetljivom na dodir 
 • lagan je, teži 1,200 grama i ima ergonomski oblik 
 • jedno pakiranje sadrži 6 izmjenjivih glava 
 • dolazi u elegantnoj torbici 
 • ublažava ukočenost i napetost mišića 
 • može poboljšati cirkulaciju krvi u masiranom području i ublažiti bol   
 • inovativno pomagalo za regeneraciju sportaša 

          

Tehničke specifikacije 
Prednosti LCD zaslon na dodir
Baterija punjiva, 24V Li-Ion 2500 mAh
Vijek trajanja baterije 4-6 sati (ovisno o odabranoj brzini)
Vrijeme punjenja 2 sata
Brzine 30 podesivih postavki brzine
Masažne glave 6 izmjenjivih dodataka za masažni pištolj
Frekvencija 3200 rpm
Amplituda 10 mm
Visina zvuka do 45 db
Težina 1,2 kg

Kako koristiti masažni pištolj?

Punjenje:

 • Prije prve upotrebe proizvoda trebate potpuno napuniti bateriju, što traje do 6 sati. Jednostavno priključite punjač u standardnu utičnicu, a zatim konektor punjača priključite u priključak za punjenje baterije na dnu ručke masažnog pištolja. Na dnu ručke se također nalazi i prekidač za uključivanje/isključivanje.
 • Nakon što napravite sve navedene korake, LED svjetlo na ručki će početi treptati zeleno, što znači da se baterija puni. Čim LED svjetlo prestane treptati i ostane zeleno, baterija je potpuno napunjena.
 • Baterija se može puniti u bilo kojem trenutku i na bilo kojoj razini napunjenosti (ako još nije potpuno napunjena).
 • Prosječno trajanje baterije je približno 4-6 sati, ovisno o odabranoj brzini programa masaže i primijenjenom masažnom pritisku tijekom uporabe.
 • Isključite punjač iz utičnice nakon svakog punjenja.
 • Da biste izvukli bateriju, pritisnite plastični gumb smješten na kućištu pištolja, a zatim oprezno i umjereno izvucite ručicu baterije. Bateriju vratite natrag u kućište pištolja jednostavnim umetanjem u prvobitni položaj.

 

Upotreba:

 • Odaberite željenu glavu masažnog pištolja i umetnite je. Provjerite je li glava pravilno postavljena.
 • Na dnu ručke pronaći ćete prekidač za "uključivanje" i "isključivanje", koji trebate prebaciti u položaj "ON".
 • Kad je uređaj uključen, LED svjetlo na ručki zasvijetlit će zeleno, a LCD zaslon na uređaju će se uključiti.
 • Da biste pokrenuli masažni pištolj, pritisnite srednju crvenu tipku na LCD zaslonu.
 • Pomoću tipki + i - na LCD zaslonu odaberite željeni intenzitet (brzinu) u rasponu od 1-30.
 • U desnom dijelu zaslona se nalazi brojčana skala do 100, koja pokazuje razinu napunjenosti baterije, gdje 100 označava potpuno napunjenu bateriju.
 • Masažni pištolj koristite samo na suhom dijelu kože uz potrebnu brzinu i intenzitet. Masirajte željeno područje oko 60 sekundi, a zatim glatko prijeđite na sljedeći dio tijela.
 • Kad želite zaustaviti i završiti masažu, ponovno pritisnite srednju crvenu tipku na LCD zaslonu.
 • Na dnu ručke pronaći ćete prekidač za status "UKLJUČENO" i "ISKLJUČENO", prebaciti ga u položaj "OF" i potpuno će se isključiti proizvod.
 • Zatim nježno izvucite glavu masažnog pištolja.
 • Nakon upotrebe, površinu masažnog pištolja i korištenu glavu prebrišite vlažnom krpom i zatim posušite.

 

Priručnik za upotrebu glava masažnog pištolja:

 • Masažna Glava Vilica: Obično se koristi za opuštanje i masažu dugih i uskih mišića koji su, na primjer, u području kralježnice - mišići kralježnice. Može se koristiti i za pažljivu i sporu masažu područja vrata, Ahilove tetive ili potkoljenice.
 • Masažna Glava Metak: Zaobljena glava pomaže kod intenzivnije i dublje masaže mišića. Masažna glava je pogodna za masiranje i aktiviranje Trigger točki.
 • Masažna Glava Okrugla: Ovo je najsvestraniji dodatak za masažu. Ima široku upotrebu na velikim mišićnim skupinama i njihovoj masaži srednjeg intenziteta. To ćete cijeniti, na primjer, kada masirate leđa, ramena, ruke, bokove, stražnjicu, kvadriceps, tetive ili listove.
 • Masažna Glava Ravna: Pogodna je za masažu cijelog tijela, posebno područja s ravnim mišićima i oko osjetljivih i koštanih područja. Pogodna je za masažu leđnih mišića ili podlaktica.
 • Masažna Glava Zlatni Prst: možete je koristiti kao nježniju alternativu Masažne Glave Metak za aktiviranje i oslobađanje Trigger točaka, što može ublažiti njihovu ukočenost, bol i napetost. Ova masažna glava se posebno koristi za masiranje mekih tkiva i manjih dijelova tijela, replicirajući pokrete dlanova ili tabana.
 • Masažna Glava Bradva: Zahvaljujući manjem djelujućem području glave za masažu, ona doseže čak i teško dostupna mjesta, a učinkovito masira, na primjer, područje vratne kralježnice, dlanova ili stopala. Pogodna je i za masiranje leđnih mišića. U području vratne kralježnice potreban je povećani oprez, nježnost i uporaba manjeg intenziteta.

 

Jamstvo

Jamstvo traje 2 godine od datuma kupnje i ne vrijedi u sljedećim slučajevima:

 • Šteta nastala slučajnim nepravilnim rukovanjem, nepravilnom uporabom ili transportom.
 • Proizvod je bio podvrgnut neovlaštenom popravku ili neovlaštenom rukovanju.
 • Proizvod se nije koristio prema uputama.
 • Šteta premašuje cijenu proizvoda.
 • Kvarenje isporučenog proizvoda zbog nepravilnog skladištenja, uporabe ili čišćenja.
 • Ako niste dostavili datum kupnje.

 

Upozorenje 

Posavjetujte sa svojim liječnikom prije upotrebe proizvoda, posebno ako imate zdravstvenih problema, ako imate stalnu akutnu ili kroničnu bolest, ako ste trudni ili ste operirali zglobove. Proizvod je namijenjen samo odraslim osobama. Ne upotrebljavajte masažni pištolj na zglobovima, glavi ili drugim koštanim dijelovima tijela. Nakon upotrebe se mogu pojaviti modrice. Čim osjetite nelagodu ili bol u masiranom području, odmah prestanite koristiti proizvod. Držite kosu ili bilo koji dio tijela podalje od pokretnog dijela uređaja i ventilacijskih otvora na stražnjoj strani motora, kako biste spriječili povredu. Nemojte umetati nikakve predmete u ventilacijske otvore za hlađenje na stražnjoj strani motora. Uređaj nije namijenjen za upotrebu pod vodom, niti u uvjetima gdje postoji mogućnost ulaska vode u unutarnji sustav, na primjer kroz rupe za hlađenje motora. Uvijek izbjegavajte bilo kakvu mogućnost da voda uđe u proizvod. Proizvod čuvajte i koristite dalje od tekućine i izvora topline. Koristite samo punjač priložen u pakiranju proizvoda. Prije svake upotrebe pažljivo provjerite uređaj. Ne ometajte rad proizvoda ni na koji način. Uređaj nemojte pokretati niti puniti bez nadzora. Ne rukujte proizvodom na bilo koji opasan način koji bi mogao oštetiti proizvod ili ozlijediti korisnika. Nemojte uklanjati vijke niti pokušavati rastaviti proizvod. Nakon neprekidnog rada od jednog sata, isključite proizvod i ostavite ga pola sata prije ponovne uporabe. Proizvod čuvajte na suhom mjestu, zaštitite od topline, vlage i izravne sunčeve svjetlosti.

Recenzije korisnika

Masažni Pištolj VI Black - GymBeam

Review of Product

94%
94%
Average from 21 reviews
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Overall Rating

of Verified Customer

98.3 %

Most Beneficial Positive Review of Product

Most Beneficial Negative Review of Product

All Reviews Masažni Pištolj VI Black - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Masažni Pištolj VI Black - GymBeam
Vaša ocjena
Proizvedeno u
Kina
Distributer
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Vrsta proizvoda:
dodaci
EAN
8586022212864
Broj komada po paleti
1 pc.
Broj komada po pakovanju
50 pc.
Bruto težina
1.52 kg
Dužina
23.50 cm
Širina
11.00 cm
Visina
29.00 cm
Main category

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Questions from customers

Masažni Pištolj VI Black - GymBeam

Write question
Write answer

13 najučinkovitijih vježbi s loptom za fitness

Posljednji put usredotočili smo se na vježbe za trbuh s loptom za fitness, a danas na najučinkovitije vježbe za oblikovanje cijelog tijela. Poboljšat ćete stabilnost tijela i ojačati mišiće.

Floyd Mayweather: Fenomen s rezultatom 50 : 0 u profesionalnom boksu koji nikada nije izgubio niti jednu borbu

Floyd Mayweather odnosno prvak obilježen rezultatom od 50 : 0 ne zna što je gubitak. Pogledajmo Floydov recept za uspjeh.

Kako podržati regeneraciju pomoću masažnog pištolja i ostalih alata?

Kako povećati regeneraciju svog tijela? Izvrsno rješenje može biti masaža kod kuće s učinkovitim alatima. Upoznajte njihove prednosti u današnjem članku.