Medicinska Lopta - GymBeam

ProizvođačGymBeam

90 %

Medicinska Lopta je izuzetno praktično pomagalo za treniranje. Dolazi u različitim težinama, idealna je za vježbanje svakog tijela. Možete je koristiti umjesto vježbanja bench-a ili za pojačavanje otpora tijekom izvođenja trbušnjaka. Pomoću medicinske lopte možete razbiti svoj stereotip i dobiti više na snazi, eksplozivnosti i izdržljivosti ili trening s trbušnjacima učiniti daleko učinkovitijim.  

 
Na stanju
110,00KM~(56.25 €)
Detalji

Medicinska Lopta - lopta za vježbanje s težinom po vašem izboru, izvrsna za trening cora, te za izgradnju snage i eksplozivnosti 

Medicinska Lopta je svestrana i vrlo praktična lopta za vježbanje s težinom po vašem izboru - 4, 6 i 8 kg. Cilja vaše ruke, ramena, leđa, core, kao i druge grupe mišića. Može se koristiti za gotovo svaki tip treninga ili kao alternativa bučicama. Idealna je za vježbanje trbušnih mišića, posebno kada izvodite trbušnjake, plank ili trunk rotations, a dobro će poslužiti i kao dodatan otpor prilikom izvođenja čučnjeva i sklekova. Vježbe gađanja s medicinskom loptom su izvrsne za poboljšanje vaše eksplozivnosti i snage.

   

Za razliku od vašeg uobičajenog treninga snage, vježbanje s medicinskom loptom omogućuje vam vježbanje u svim rasponima pokreta i pruža vam raznovrstan način vježbanja svakog dijela tijela, uključujući core, bokove i bedra.                     

                                      Medicinska Lopta - GymBeam   

Medicinska lopta i njene prednosti. 

  • praktično pomagalo za vježbanje 
  • težina po vašem izboru
  • pogodna za razne vrsta treninga 
  • omogućuje vam vježbanje svakog dijela tijela, uključujući core, bokove i bedra. 

                        

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije2
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog