Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vijača Metal Jumping Rope Silver - GymBeam

Proizvođač: GymBeam

Vijača Metal Jumping Rope Silver je snažno i izdržljivo uže za preskakanje izrađeno od aluminija. Njegove ručke imaju hrapaviju površinu, što pak pruža sigurno i ugodno držanje. Zahvaljujući uklonjivim vijcima koji se nalaze na čeličnom užetu vijače, možete ga u bilo kojem trenutku prilagoditi željenoj duljini. Podignite svoje kardio ili HIIT vježbe na višu razinu!

Long term unavailable Očekujemo: 10.11.2020
Estimated price KM 21,50

Vijača Metal Jumping Rope Silver - izdržljivo uže za preskakanje s prilagodljivim čeličnim užetom za intenzivni kardio i HIIT trening

Vijača Metal Jumping Rope Silver snažno, izdržljivo, ali istovremeno lagano uže za preskakanje izrađeno od visokokvalitetnog aluminija. Njegove čelične ručke izrađene su od grube površine koja služi za sigurno i ugodno prianjanje. Na čeličnom kablu postoje mali uklonjivi vijci, zahvaljujući kojima je moguće podesiti duljinu užeta za preskakanje. Pakiranje također uključuje set rezervnih vijaka i dodatni čelični kabel.

Recenzije korisnika

Vijača Metal Jumping Rope Silver - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Vijača Metal Jumping Rope Silver - GymBeam
Distributer
28
Vrsta proizvoda:
dodaci
EAN
8586022211034
Main category

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Questions from customers

Vijača Metal Jumping Rope Silver - GymBeam

Write question
Write answer