Osigurači za utege - GymBeam

ProizvođačGymBeam

100 %

Osigurači za utege su izrađeni za brzo i jednostavno pričvršćivanje ploča s utezima na šipke, sprečavajući njihovo klizanje. Osigurači su promjera 51 mm što ih čini idealnim za upotrebu s olimpijskom šipkom ili bilo kojom drugom šipkom promjera 50 mm. Izrađeni su od izdržljive plastike, a jedan komad teži 130 g. Izuzetno su jednostavni za rukovanje. Pakiranje sadrži 2 praktična komada osigurača za utege. 

 

Na stanju
27,90KM~(14.27 €)
Detalji

Osigurači za utege sprečavaju klizanje utega sa šipke, čineći vaš trening sigurnijim 

Osigurači za utege su lagan i vrlo praktičan dodatak za teretanu. Izrađeni su za učvršćivanje utega koji se montiraju na šipku. Njihov promjer je 51 mm, što ih čini idealnim za olimpijsku šipku, kako i bilo koju šipku koja ima promjer 50 mm. Izrađeni su od izdržljive plastike koja će čvrsto i pouzdano učvrstiti bilo koje utege na šipki. Set od dva osigurača čini 260 g, što znači da se ne trebate brinuti o dodanoj težini. Jedva ćete ih primijetiti. Izuzetno su jednostavni za upotrebu. Osigurač otkopčajte i raširite kako biste ga postavili na šipku. Postavite odmah do disk utega i zakopčajte. Kada želite zamijeniti uteg, osigurač samo otkopčajte i skinite.

 

Zahvaljujući osiguračima, postavljeni utezi neće kliziti oko šipke, omogućujući vam da se potpuno usredotočite na trening. Osigurače možete koristiti u teretani za dizanje utega ili crossfit. Osigurači su idealni za vježbanje čučnjeva s otporima, mrtvo dizanje, bench presses. To ih čini bitnim dijelom opreme u svakoj komercijalnoj ili kućnoj teretani ili crossfit centru. Svako pakiranje sadrži dva vrlo praktična osigurača za utege.                      

                  

Osigurači za utege i njihove prednosti 

  • pakiranje sadrži 2 komada 
  • brzo osigurava utege na šipci           
  • promjer im je 51 mm
  • idealni su za olimpijsku šipku 
  • pogodni su za šipku koja ima promjer 50 mm
  • svaki komad ima 130 g
  • izrađeni su od izdržljive plastike 
  • jednostavni su za upotrebu        
            

Osigurači za utege - GymBeam

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije3
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu