Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

PlyoBox Drvena Pliometrijska Kutija - GymBeam

Proizvođač: GymBeam
Ocjena:
100 %

PlyoBox Drvena Pliometrijska Kutija je praktično fitness pomagalo za raznu upotrebu, što će posebno cijeniti ljubitelji fitnessa i CrossFita. Osim za pliometrijski - dinamički eksplozivni trening donjeg dijela tijela - također će naći svoju primjenu u vježbama usmjerenim na razvoj stabilnosti i snage. Pliometrijska kutija na bočnim stranama ima 2 praktične izrezane ručke za lakše nošenje, koje ujedno služe kao dodatna potpora prilikom izvođenja vježbi. Maksimalna nosivost drva PlyoBox-a je 200 kg.

 
Posebna cijena KM 168,90 Standardna cijena KM 0,00
Preporučena maloprodajna cijena
Besplatna dostava

PlyoBox Drvena Pliometrijska Kutija - pokušajte vježbati s jedinstvenim fitness pomagalom za razvoj stabilnosti, snage i dinamičnog eksplozivnog treninga

PlyoBox Drvena Pliometrijska Kutija je izvrsno fitness pomagalo za bilo kojeg sportaša koji želi svoje vježbe i treninge podići na novu razinu. Izrađena je od izdržljivog drva, koje garantira stabilnost i sigurnost čak i tijekom najzahtjevnijih treninga. Pogodna je za pliometrijski trening, poznat kao dinamični eksplozivni trening donjeg dijela tijela, koji uključuje vježbe poput skokova ili dubokih skokova. U isto vrijeme je savršen za vježbe usmjerene na stabilnost i snagu. Obožavat ćete je tijekom CrossFita i HIIT treninga. Na obje strane pliometrijske kutije nalaze se praktične izrezane ručke koje će pružiti potporu tijekom vježbanja i olakšati nošenje. PlyoBox se isporučuje ne sastavljena. Pakiranje uključuje sve potrebne dijelove za njenu montažu. Maksimalna nosivost pliometrijske kutije je 200 kg. Upute za sastavljanje pliometrijske kutije nalaze se u pakiranju.

      

Kako sastaviti PlyoBox? 

  1. Izvadite pliometrijsku kutiju iz kartonske ambalaže. Trebala bi sadržavati 9 drvenih komada (2x mala ploča s izrezanim ručkama, 2x velika drvena ploča, 2x ploča srednje veličine, 3x drvena potporna ploča) i set od 37 drvenih vijaka.
  2. Započnite s postavljanjem donjeg dijela pliometrijske kutije (upotrijebite 1 od 2 velike drvene ploče iz ambalaže). Zatim je pomoću vijaka spojite na bočnu ploču kutije koju biste trebali postaviti na pod. (Upotrijebite 1 ploču srednje veličine bez izreza).
  3. Spojite sljedeći dio kutije (upotrijebite 1 od 2 manje ploče s izrezanim ručkama) uklopite u proreze napravljene spajanjem prva dva dijela. Osigurajte ovu malu ploču s 2 drvena vijka. Jednim vijkom pričvrstite malu ploču na onu koju ste postavili na pod. Postavite drugi vijak na sredinu ruba male drvene ploče kako biste osigurali da se pojedini dijelovi drže okomito. Preostale vijke ćete zavrnuti kad dovršite sve strane kutije.
  4. Da biste sastavili drugu drvenu ploču s izrezanim ručkama, ponovite korak broj 3.
  5. Sastavite drugi komad ploče srednje veličine bez izrezanih ručki. Zavrnite 3 vijka za svaku drvenu ploču kako biste je stabilizirali. Zategnite središnje vijke sa svake strane da biste pričvrstili sve ploče na dno pliometrijske kutije.
  6. Nastavite spajanjem 2 velike drvene potporne ploče pomoću središnjeg proreza. Zatim drvenim vijkom postavite posljednju manju potpornu ploču na sredinu ove drvene potporne ploče.
  7. Postavite ovu potpornu ploču na sredinu pliometrijske kutije.
  8. Zatim stavite gornji dio na konstruiranu pliometrijsku kutiju (upotrijebite preostalu veliku drvenu ploču) i pričvrstite je drvenim vijcima.
  9. Okrenite pliometrijsku kutiju i zavrnite sve preostale drvene vijke kako biste bili sigurni da se svi dijelovi međusobno uklapaju.

                
PlyoBox Drvena Pliometrijska Kutija - GymBeam

      

Specifikacije 

Dimenzije 
Duljina 40 cm
Širina 51 cm
Visina  61 cm
Recenzije korisnika

PlyoBox Drvena Pliometrijska Kutija - GymBeam

Review of Product

100 %
100 %
Average from 1 review
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Overall Rating

of Verified Customer

100,0 %

Most Beneficial Positive Review of Product

Most Beneficial Negative Review of Product

All Reviews PlyoBox Drvena Pliometrijska Kutija - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:PlyoBox Drvena Pliometrijska Kutija - GymBeam
Vaša ocjena
Proizvedeno u
Kina
Etikete proizvoda
Discount 50%
Distributer
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Vrsta proizvoda:
dodaci
EAN
8586022212741
Broj komada po paleti
1 pc.
Broj komada po pakovanju
1 pc.
Bruto težina
17.00 kg
Dužina
52.00 cm
Širina
63.00 cm
Visina
15.00 cm
Main category

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Questions from customers

PlyoBox Drvena Pliometrijska Kutija - GymBeam

Write question
Write answer

13 najučinkovitijih vježbi s loptom za fitness

Posljednji put usredotočili smo se na vježbe za trbuh s loptom za fitness, a danas na najučinkovitije vježbe za oblikovanje cijelog tijela. Poboljšat ćete stabilnost tijela i ojačati mišiće.

Gubitak kilograma, porast fizičke kondicije i 8 drugih razloga da počnete preskakati uže

Uže za preskakanje dovest će vas u formu, pomoći vam u mršavljenju i poboljšati raspoloženje. U ovom ćete članku saznati više o njegovim ostalim prednostima, a uz to ćemo vam dati cjelovit vodič o tome kako započeti.

8 najboljih vježbi s girjom za stražnjicu i noge

Znate li kako vježbati s girjom (eng. kettlebell) ako želite oblikovanu stražnjicu i snažne noge? U ovom ćemo vam članku predstaviti prednosti vježbi s girjom kao i nekoliko vrlo učinkovitih vježbi za donji dio tijela.