Podrška za vid - GymBeam

ProizvođačGymBeam

0
0 %

Podrška za vid je jedinstveni kompleks s vitaminima A, B2 i cinkom koji pomažu u održavanju normalnog vida. S druge strane, beta-karoten, lutein, zeaksantin i drugi funkcionalni sastojci savršeno nadopunjuju njihovo djelovanje. Ovaj dodatak dolazi u praktičnom obliku kapsula, a bit će od velike pomoći ako dugo radite za računalom ili želite maksimalno brinuti o svom vidu.

 

Na stanju
40,90KM~(20.91 €)
Detalji

Podrška za vid – funkcionalni kompleks koji sadrži vitamin A i druge ključne sastojke za optimalnu brigu za vid 

Podrška za vid je poseban kompleks vitamina A, B2, cinka, beta-karotena, luteina i drugih aktivnih sastojaka u praktičnom obliku kapsula. Kao što možda znate, vitamini A i B2 ključni su za naš vid. Oni osiguravaju njegovo pravilno funkcioniranje. Zbog toga sastojci uključuju vitamin A i beta-karoten koji dolazi iz mrkve (Carota Daucus), koji se po potrebi može pretvoriti u vitamin A. Zatim imamo cink, koji osim što doprinosi održavanju zdravlja vida, također potiče metabolizam vitamina A.

 

Kompleks je dodatno nadopunjen ekstraktom europskih borovnica (Vaccinium myrtillus), koje su najbogatiji izvor bioaktivnih antocijana. Daju borovnicama ljubičastu boju, kao i antioksidativna svojstva. Ova svojstva su ono što je antocijanine učinilo predmetom mnogih znanstvenih studija usmjerenih na poboljšanje vidne oštrine.           

                

Drugi ekstrakt u ovom dodatku prehrani se dobiva iz biljke zvane afrički neven (Tagetes erecta) i smatra se jednim od najboljih prirodnih izvora luteina i zeaksantina. To su dobro poznati karotenoidi, koji se ubrajaju među antioksidanse. Oba ova spoja prisutna su u visokim koncentracijama u mrežnici ljudskog oka, gdje djeluju kao primarni filter plave svjetlosti. To je svjetlosni spektar kojemu su naše oči najviše izložene, primjerice, pri radu na računalu. Pretjerano naprezanje očiju tada može dovesti do isušivanja njihove površine, iritacije ili glavobolje. Stoga je važno maksimalno podržati prirodnu zaštitnu funkciju oka.

                     

Štoviše, među sastojcima Podrške za vid možete pronaći i fosfatidilserin. Ovaj spoj se obično nalazi u ljudskom tijelu, kao i u namirnicama kao što su riba, meso i soja. Uglavnom se nalazi u mozgu, gdje igra ključnu ulogu u održavanju kognitivnih funkcija. To uključuje, na primjer, obradu informacija iz okoline, pamćenje i razmišljanje. Dakle, pridonosi složenosti ovog proizvoda.

             

Podrška za vid je zahvaljujući jedinstvenom profilu sastojaka velika pomoć za maksimalnu brigu za zdravlje očiju. Mogu ga koristiti stariji ljudi, ali i pojedinci koji često rade na računalu ili provode puno vremena gledajući TV, tipkajući po mobitelu ili koristeći i druge elektroničke uređaje. 

             Podrška za vid - GymBeam

Podrška za vid i njene prednosti 

  • sadrži kompleks sastojaka za brigu za zdravlje očiju i dobar vid 
  • doprinosi optimalnom vidu 
  • potiče pravilan metabolizam vitamina A 
  • sadrži ekstrakte afričkog nevena (Tagetes erecta) i europske borovnice (Vaccinium myrtillus)
  • izvor je fosfatidilserina 
  • ima antioksidativno djelovanje 
  • dolazi u obliku praktičnih kapsula 

             

Sastav            

Punilo (mikrokristalna celuloza), fosfatidilserin 70%, ekstrakt europske borovnice (Vaccinium myrtillus) (25% antocijana), cink bisglicinat, ekstrakt mrkve (Carota Daucus) (10% beta-karoten), ekstrakt afričkog nevena (Tagetes) (80) % luteina) (5% zeaksantina), sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijev stearat), vitamin B2 (riboflavin), vitamin A (retinol), kapsula hipromeloze. 

               

Preporučena upotreba 

Uzimajte 1 kapsulu na dan. 

                  

Tablica nutritivnih vrijednosti 

Nutritivne vrijednosti 1 kapsule 
Fosfatidilserin 100 mg
Ekstrakt europske borovnice (Vaccinium myrtillus) 100 mg
- Antocijani  5 mg
Ekstrakt mrkve (Daucus carota) 24 mg
- Beta karoten  2.4 mg
- Retinol ekvivalent vitamina A 400 µg (50 % RDI*)
Vitamin A 400 µg (50 % RDI*)
Vitamin A u potpunosti  800 µg (100 % RDI*)
Ekstrakt afričkog nevena (Tagetes erecta) 18.75 mg
- Lutein 15 mg
- zeaksantin  0.94 mg
Cink 5 mg (50 % RDI*)
Vitamin B2 1.4 mg (100 % RDI*)

*Preporučeni dnevni unos za prosječnu odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal) 

               

Upozorenje 

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu količinu. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Proizvod nije prikladan za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25°C. Zaštitite od niskih temperatura i izravne sunčeve svjetlosti.         

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu