PQQ - GymBeam

ProizvođačGymBeam

0
0 %

PQQ je dodatak prehrani koji sadrži pirolokinolin kinon koji je važan za pravilan rad svih stanica u tijelu. Može se pohvaliti pozitivnim učinkom na aktivnost i učinkovitost mitohondrija koji osiguravaju stvaranje stanične energije za bilo koju fizičku ili moždanu aktivnost. Osim toga, ubraja se među antioksidanse koji pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa i štetnog djelovanja slobodnih radikala. Ovaj dodatak dolazi u obliku praktične kapsule, tako da je jednostavan za korištenje.

Na stanju
20,90KM~(10.69 €)
Detalji

PQQ - spoj s pozitivnim učinkom na aktivnost i učinkovitost mitohondrija koji osiguravaju proizvodnju energije

PQQ je suplement koji sadrži pirolokinolin kinon koji sliči vitaminima i važan je za pravilan rad stanica. Može se pohvaliti pozitivnim učinkom na aktivnost i učinkovitost mitohondrija koji osiguravaju proizvodnju stanične energije. Ta se energija zatim koristi za održavanje mozga, mišića i drugih vitalnih funkcija. Stoga poboljšanje učinkovitosti mitohondrija može dovesti do većeg osjećaja energije tijekom dana ili tijekom tjelesne aktivnosti. K tome također je povezan s boljom kognitivnom izvedbom. Kao što vjerojatno znate, količina i učinkovitost ovih staničnih organela često se smanjuje s godinama, osobito ako imate sjedilački način života. To pak može negativno utjecati na sva ta područja.

       

Štoviše, ovaj spoj spada i među antioksidanse koji pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Ovo se također odnosi na živčane stanice i vjerojatno se zbog toga PQQ također obično povezuje s neuroprotektivnim sposobnostima. Stoga je vrlo popularan među ljudima koji se žele osjećati energičnije tijekom dana i zanima ih tema zdravog starenja. Osim toga, zahvaljujući blagotvornom utjecaju na rad mozga, pripada i skupini tvari koje nazivamo nootropici. Ovo je posebno korisno za ljude koji žele značajno poboljšati svoje pamćenje, sposobnost koncentracije i učenja.

     

Metoksatin, kako se još naziva PQQ, često se nalazi u svakodnevnim namirnicama, poput špinata ili kivija. Međutim, dodaci prehrani ga obično sadrže u većoj koncentraciji. Ovaj dodatak sadrži 20 mg pirolokinolin kinona u jednom obroku. Posljednje, ali ne i najmanje važno, njegov čisto biljni profil sastojaka čini ga savršeno pogodnim i za vegane.

       PQQ - GymBeam

PQQ i njegove prednosti

  • sadrži spoj pirolokinolin kinon
  • spada među antioksidanse
  • pripada skupini tvari koje se nazivaju nootropici
  • pogodan za osobe koje žele brinuti o zdravlju mitohondrija
  • povezuje se s neuroprotektivnim sposobnostima
  • jedna porcija sadrži 20 mg pirolokinolin kinona
  • pogodan za vegane

        

Sastav

Sredstvo za povećanje volumena (mikrokristalna celuloza), PQQ (dinatrijeva sol pirolokinolin kinona), sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijev stearat), kapsula (hipromeloza).

 

Preporučena uporaba

Uzimati 1 kapsulu dnevno.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti 1 kapsula

PQQ dinatrijeva sol

20 mg

Preporučeni raspon dnevnog unosa za odrasle nije utvrđen.

        

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu količinu. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Proizvod nije prikladan za djecu niti za trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C. Zaštititi od niskih temperatura i izravne sunčeve svjetlosti.
Minimalni rok trajanja: Naveden na pakiranju.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu