Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Prsluk s utezima 0-20 kg - GymBeam

Proizvođač: GymBeam

Prsluk s utezima 0-20 kg je sportski prsluk, koji možete napuniti s utezima ili bocama vode težine od 0 do 20 kg. Lako će se prilagoditi treningu s opterećenjem, vašim zahtjevima i iskustvu. Prsluk ima 2 prostrana džepa sprijeda i straga, koji služe za stavljanje utega. Prsluk s utezima je idealno fitness pomagalo za HIIT trening, trčanje, kardio trening ili trening snage.

 

Long term unavailable
Očekivana cijena KM 52,90

Prsluk s utezima 0-20 kg - napunite ovaj sportski prsluk utezima i prilagodite intenzitet i težinu treninga svojim zahtjevima

Prsluk s utezima 0-20 kg je prsluk s 2 prostrana džepa sprijeda i straga. U džepove se stavljaju utezi ili boce s vodom u težinama od 0 do 20 kg. Zahvaljujući ovom praktičnom fitness pomagalu, bit ćete u mogućnosti lako regulirati opterećenje i intenzitet treninga i tako prilagoditi vježbu svojim zahtjevima. Prsluk s utezima je izvrstan pomagač za intenzivne treninge izdržljivosti, kardio vježbe, trčanje, dizanje utega ili CrossFit.

     

Materijal

80 % Cordura, 20 % Oxford.

    

Veličina

DimenzijeDužinaŠirina
  40 cm 30 cm
Recenzije korisnika

Prsluk s utezima 0-20 kg - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Prsluk s utezima 0-20 kg - GymBeam
Vaša ocjena
Proizvedeno u
Kina
Distributer
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Vrsta proizvoda:
dodaci
Main category

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Questions from customers

Prsluk s utezima 0-20 kg - GymBeam

Write question
Write answer