Rukavice za fitness Wrap Black – GymBeam

ProizvođačGymBeam

63 %

Rukavice za fitness sa steznikom spadaju među osnovnu opremu svakog redovitog posjetitelja teretane. Unutarnji dio dlana opremljen je neklizećom površinom koja osigurava bolje prianjanje za jednoručne i dvoručne utege, što znači da možete napraviti više ponavljanja. Ove će rukavice također zaštititi vaše ruke od neugodnih plikova i žuljeva. Opremljene su i praktičnim steznicima za zglob, koji fiksiraju vaša zapešća, pomažući vam da ojačate stisak i spriječite ozljede.

Na stanju
22,90KM~(11.71 €)
Detalji

Rukavice za fitness sa steznikom za zglob i neklizećom površinom ojačat će vaša zapešća i zaštititi vaše dlanove od plikova i žuljeva

Rukavice za fitness sa steznikom par su udobnih i prozračnih rukavica koje će podići vaš trening na novu razinu. Napravljene su od kombinacije najlona, poliestera, kože i PVC-a, zbog čega pouzdano upijaju znoj. Na području dlanova opremljene su debljim protukliznim slojem, koji će vam omogućiti čvršće i sigurnije hvatanje dvoručnog utega ili šipke. Osim toga, mekan i izdržljiv materijal pomaže zaštititi vaše ruke. To je elegantan način da izbjegnete plikove ili žuljeve koji bi učinili vaš trening neugodnim i odgodili postizanje vaših sportskih ciljeva.

             

Rukavice za fitness bit će sjajno pomagalo u teretani ili na vježbalištu. Opremljene su trakama na čičak za pričvršćivanje i praktičnim steznicima za zglob koji će vam pomoći u fiksiranju zapešća i tako spriječiti ozljede tijekom vježbanja.

                   Wrap Fitness Gloves Black - GymBeam                   

Rukavice za fitness sa steznikom za zglob i njihove prednosti 

  • napravljene od prozračnog materijala koji upija znoj
  • neklizeći premaz za dlan jača vaš stisak
  • štite ruke od plikova i žuljeva
  • steznici za jačanje zapešća
  • idealne za trening u teretani i parkovima za ulično vježbanje

         

Materijal       

47 % najlon, 38 % poliester, 12 % koža, 3 % PVC     

       

Tablica veličina

VeličinaSMLXLXXL
Duljina rukavica (cm) 16 16,5 17 17,5 18
Opseg dlana (cm) 21 22 23 24 25
Pojedinosti o proizvodu
Recenzije7
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu