Sack Pack Black – GymBeam

ProizvođačGymBeam

95 %

Sack Pack Black vrlo je praktična torba s vezicom na povlačenje koju možete ponijeti u teretanu ili gotovo bilo kamo kao alternativu za obični ruksak ili torbicua. Prikladna je za nošenje u ruci ili na leđima i opremljena je džepom s patentnim zatvaračem. Ova će torba biti savršen suputnik za spremanje svih vaših malih predmeta kao što su novčanik, ključevi, tenisice za trčanje, ručnik za teretanu ili mobitel.

Na stanju
22,90KM~(11.71 €)
Detalji

Sack Pack Black – praktična torba s vezicom na povlačenje i džepom s patentnim zatvaračem, koja služi kao sjajna alternativa običnoj torbi 

 

Sack Pack Black svakako bi trebala biti dio vaše kolekcije praktičnih dodataka. Ova torba s vezicom na povlačenje savršena je lagana alternativa običnom ruksaku ili torbici, zahvaljujući poliesterskoj tkanini koja jelakša, ali i izdržljivija, otpornija na kidanje, fleksibilna i prozračna. Jedna je od prednosti ove torbe veliki prednji džep koji se može sigurno zakopčati patentnim zatvaračem. Savršen je za spremanje malih predmeta kao što su telefon, novčanik ili bilo koji drugi pribor koji bi se inače izgubio u otvorenom pretincu. 

 

                                                                               

Unutarnja strana torbe opremljena je prozračnim džepom od mrežaste tkanine s patentnim zatvaračem. Odmah ispod, torba nudi veći prostor za pohranu idealan za stvari kao što su boca vode, obuća, ručnik ili odjeća za teretanu. Može se nositi kao ručna torbica ili na leđima pomoću podesivih naramenica. Njen minimalistički dizajn sadrži malu zakrpu s logotipom GymBeam i olakšava kombiniranje bilo s kojom uobičajenom odjećom ili odjećom za teretanu. 

 

                                   

Sack Pack Black i njene prednosti 

  • praktična vreća s vezicom na povlačenje 
  • odlična alternativa običnoj torbici ili ruksaku
  • lagana, izdržljiva i prozračna
  • napravljena od poliestera
  • opremljena velikim džepom s patentnim zatvaračem 
  • savršena za pohranu malih predmeta
  • unutarnji džep od prozračne mrežaste tkanine
  • može se upotrebljavati kao ručna torba ili ruksak zahvaljujući podesivim naramenicama 
  • minimalistički dizajn sa zakrpom GymBeam
  • prikladna za teretanu i redovitu upotrebu  

                                               

Materijal

100 % poliester

                       

Dimenzije

Širina 32 cm, visina 41 cm.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije4
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu