Zeleni čaj - GymBeam

ProizvođačGymBeam

93 %

Zeleni čaj snažan je ekstrakt biljke zelenog čaja (Camellia sinensis) u praktičnom obliku kapsula. Ova biljka je nadaleko poznata po svom blagotvornom učinku na ljudski organizam. Sadrži niz korisnih tvari, među kojima su polifenoli i katehini. Osim toga, zeleni čaj je i izvor popularnog stimulansa kofeina.

Na stanju
16,50KM~(8.44 €)
Detalji

Zeleni čaj – izvor kofeina i niza korisnih tvari koje potiču zdravlje i vitalnost

Zeleni čaj je dodatak prehrani u obliku kapsula koji sadrži funkcionalni ekstrakt biljke zelenog čaja (Camellia sinensis) i koristi se kao sagorjevač masti. Sadrži i kofein, koji se ubraja među najpopularnije stimulanse. Pomaže u povećanju energije prije zahtjevne mentalne ili fizičke aktivnosti. Zahvaljujući tome, osjećat ćete se okrijepljeno i spremno za postizanje boljih rezultata tijekom vježbanja. Na taj ćete način maksimalno povećati količinu sagorjelih kalorija. Kofein je sam po sebi sposoban ubrzati metabolizam, zahvaljujući čemu vam može pomoći da sagorite koju kaloriju više, a da pritom ne morate ulagati značajniji napor. Zbog toga je popularan sastojak složenih stimulansa koji se koriste prije treninga ili sagorjevača masti.

 

Zeleni čaj je poznat i po sadržaju blagotvornih tvari s harmonizirajućim učinkom na organizam. Na primjer, to su polifenoli, koji također uključuju katehine. Ovi biljni spojevi pripadaju skupini prirodnih antioksidansa. Najpopularniji katehin je EGCG (epigalokatehin galat) koji također spada u najtraženije sagorjevače masti.

 

Sve ovo čini Zeleni čaj izvrsnim izborom za sve one koji nemaju vremena ni želje za ispijanjem čaja, a ipak bi željeli potaknuti procese sagorijevanja masti i iskoristiti dobrobiti ove izuzetne biljke.

 

Zeleni čaj i njegove prednosti

  • ekstrakt biljke zelenog čaja (Camellia sinensis)
  • sadrži niz blagotvornih tvari koje djeluju na zdravlje
  • spada u popularne sagorjevače masti
  • nalazi se u praktičnom obliku kapsula
  • pogodan za mršavljenje

 

Sastav

Ekstrakt zelenog čaja 95 % (Camellia sinensis), sredstvo za povećanje volumena (mikrokristalna celuloza), sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijev stearat), želatinska kapsula.

 

Preporučena upotreba

Uzimajte 1 kapsulu dnevno.

 

Nutritivne činjenice

Nutritivne vrijednosti 1 porcija (1 kapsula)
Ekstrakt zelenog čaja (Camellia sinensis) 500 mg
 - Polifenoli 475 mg
 - Katehini 350 mg
 - EGCG 200 mg
 - Kofein 25 mg

 

Upozorenje

Proizvod sadrži kofein. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu količinu. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Proizvod nije namijenjen djeci. Trudnice i dojilje trebaju se posavjetovati s liječnikom o primjeni ovog proizvoda. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom mjestu, na temperaturi do 25°C. Zaštititi od niskih temperatura i izravne sunčeve svjetlosti.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije72
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog