Sportska torba Basic Blue - GymBeam

ProizvođačGymBeam

93 %

Sportska torba Basic Blue je torba za teretanu u plavoj boji s dimenzijama 60x28x28 cm, što znači da u nju stane sve što vam je potrebno za trening. U unutrašnjosti se nalazi velika pregrada koja ima pojačan donji dio, zahvaljujući tome  je vrlo prostrana. Remen za rame je pojačan i pruža mogućnost podešavanja dužine, kao i ručke s mogućnošću pričvršćivanja pomoću čičak patenta.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Sportska torba Basic Blue: praktična torba za teretanu u koju će vam stati sve što vam je potrebno

Sportska torba Basic Blue je torba za teretanu u plavoj boji izrađena je od poliestera, i to tako da uvijek savršeno zadovoljava vaše potrebe. Odisponira sa puno prostora, i zato u nju stane sve što vam je potrebno. Dimenzije torbe su 60 x 28 x 28 cm, što znači da osim odjeće za vježbanje u nju stane i ručnik, boca s vodom, šejker s proteinom i prehrambeni dodaci.

 

U unutrašnjosti se nalazi jedna velika pregrada koja ima pojačan donji dio. Na prednjojn strani torbe se nalazi crni logotip "Gym Beam". Torba ima pojačan remen za rame, koji možete podesiti prema svojim potrebama, kao i pojačane ručke s čičak patentom za pričvršćivanje. Torba ne samo da dobro izgleda, nego je kvalitetna i čvrsta.

 

Za koga je sportska torba Basic Blue?

Sportska torba je za sve sportaše, muškarce i žene koji vole kvalitetnu opremu za vježbanje.

 

Dimenzije torbe

DimenzijeDužinaŠirinaVisina
Veličina (cm) 60 28 28
Pojedinosti o proizvodu
Recenzije6
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu