Sportska torba Duffle Black - GymBeam

ProizvođačGymBeam

82 %

Sportska torba Duffle Black crne boje je torba za fitness s dimenzijama 53 x 23 cm, zahvaljujući čemu pruža dovoljno mjesta za pohranjivanje stvari. Izrađena je od kvalitetnog jakog materijala, i zato zadržava svoj valjkasti oblik. Sadrži remen koji se može skinuti i podesiti, i dvije ručke, što omogućava komforan način nošenja.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Sportska torba Duffle – praktična torba za fitness, koja nudi dovoljno prostora za pohranjivanje stvari i komforno se nosi

Sportska torba Duffle Black je torba za fitness valjkastog oblika, koja ne samo da dobro izgleda, već u nju stane sve što Vam je potrebno za vježbanje. Od odjeće za vježbanje, preko ručnika, do šejkera i prehrambenih dodataka. Izrađena je od kvalitetnog materijala i zahvaljujući tvrdoći zadržava svoj oblik. Ima remen koji se može skinuti i podesiti, i dvije ručke, što omogućava komforan način nošenja.

   

Sportska torba Duffle i njezine prednosti

  • kvalitetna torba za fitness
  • pruža dovoljno prostora za pohranjivanje stvari
  • izrađena je od kvalitetnog materijala
  • ima remen koji se može podesiti i skinuti
  • komforno se nosi

    

Kako održavati torbu?

Torbu očistite vlažnom krpom, eventualno perite samo u rukama. Ne koristite nikakva sredstva za čišćenje niti za izbjeljivanje. Materijal održavajte suh.

 

Dimenzije

 DuljinaŠirina
Dimenzije (cm) 53 23
Pojedinosti o proizvodu
Recenzije11
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu