Sportska torba Profi Black - GymBeam

ProizvođačGymBeam

90 %

Sportska torba u crnoj boji je odlična torba za teretanu s dimezijama 61x31x32 cm, i stoga disponira velikim spremišnim prostorom. Stane u nju sve što vam je potrebno za vježbanje u teretani, od ručnika, preko odjeće za vježbanje, sve do dodataka za prehranu. Osim toga disponira s 2 džepa sa strane za spremanje mokre odjeće. Ima pojačan remen za rame s podesivom dužinom. 

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Sportska torba Profi Black će vas pratiti na putu za vašim ciljevima

Sportska torba Profi Black je u crnoj boji i izrađena je od poliestera, tako da uvijek savršeno zadovolji sve vaše potrebe i ispuni vaše zahtjeve. Disponira velikim prostorom u koji stane sve što vam je potrebno. Dimenzije torbe su 61 x 31 x 32 cm, što znači da osim odjeće za vježbanje u nju stane i ručnik, boca s vodom, šejker s proteinom i prehrambeni dodaci.

 

U unutrašnjosti torbe se nalazi jedna glavna pregrada koja ima pojačan donji dio. Osim toga, sportska torba Profi Black disponira sa dva džepa sa strane, koji služe za spremanje kozmetike ili mokre odjeće.


Na prednjoj strani torbe se nalazi crveni logotip "Gym Beam". Torba ima pojačan remen za rame, koji možete podesiti prema svojim potrebama, kao i pojačane ručke s čičak patentom. Torba ne samo da dobro izgleda, nego je i kvalitetna i čvrsta. Na donjoj strani se nalaze četiri plastične ograde koje štite torbu od oštećenja.

 

Za koga je sportska torba Gym Beam ?

Sportska torba je za sve sportaše, muškarce i žene kojima je stalo do kvalitetne opreme za vježbanje.

 

Dimenzije torbe Profi 

DimenzijeDuljinaŠirinaVisina
Veličina (cm) 61 31 32
Pojedinosti o proizvodu
Recenzije21
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu