Ženska majica Level Up Black - GymBeam

ProizvođačGymBeam Clothing

100 %

Ženska majica Level Up Black je fitness majica od 100 % pamuka u kojoj ćete jednostavno zablistati. Za to će se pobrinuti upečatljiv natpis Level Up na blistavoj holografskoj foliji koji će vas motivirati za poboljšanje sportskih performansi. Ovaj moderni komad odjeće morate imati!

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Ženska majica Level Up Black s kojom ćete zablistati na treningu i tijekom svakodnevnog nošenja

Ženska majica Level Up Black izrađena je od ugodnog materijala, 100 % pamuka koji je ugodan za tijelo i istovremeno zadržava svoj oblik i nakon pranja. Ima moderan dizajn s upečatljivim natpisom “Level up” na holografskoj foliji s kojim ćete zablistati u teretani i tijekom svakodnevnog nošenja. Osim toga podsjećat će vas na to da stalno napredujete do vašeg fitness cilja. 

                

                         

Za koga je namijenjena ženska majica Level Up?

Majica je namijenjena svim ženama i sportašicama koje vode brigu o kvalitetnoj odjeći bilo da je riječ o materijalu, šivanju ili dizajnu.

                             

Koju veličinu odabrati?

VeličinaXSSMLXL
Širina preko prsa 41,5 cm 44 cm 46,5 cm 49 cm 51,5 cm
Duljina 62 cm 63 cm 64 cm 65 cm 66 cm

                    

Kako voditi brigu o majici?

Majicu perite naopako na temperaturi od 30 ºC, a u slučaju da ju želite peglati, namjestite na umjerenu temperaturu te ne peglajte naopako niti preko natpisa. Sušite ju u sušilici samo ako ju želite smanjiti, inače to ne preporučujemo jer se može stisnuti.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije10
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu