Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Optimum Nutrition Aminokiseline

Optimum Nutrition Aminokiseline

Optimum Nutrition Aminokiseline

Aminokiseline od proizvođača Optimum Nutrition su osnovne gradivne jedinice svih živih bića, ali posebno proteina i mišića. Razlikujemo 22 aminokiseline, koje dijelimo na esencijalne i neesencijalne. Esencijalne aminokiseline tijelo ne može samo proizvesti, stoga ih treba nadopunjavati prehranom ili dodacima prehrani. To uključuje, na primjer, metionin, lizin, leucin, valin i izoleucin. Tijelo može proizvesti neesencijalne aminokiseline iz prehrane, a one su važne kao i esencijalne aminokiseline. Neesencijalne aminokiseline uključuju alanin, asparagin, glicin, glutamin ili arginin.

Čitati više

Aminokiseline i njihovi učinci:

 • su temeljna građevna jedinica bjelančevina i mišića
 • pripomažu rastu mišićne mase
 • podržavaju brzu regeneraciju mišićja
 • sprečavaju katabolizam mišićnog tkiva
           

   

Podjela aminokiselina prema sastavu:

Kompleksne aminokiseline su prehrambeni dodaci koji u sebi kombiniraju uravnoteženu količinu esencijalnih i neesencijalnih aminokiselina. Te aminokiseline djeluju uzajamno sinergijski i nadopunjuju se. To je, naime, kompleks aminokiselina važnih osobito za rast mišićne mase i njezino jačanje, ali su pogodne i u dijetama. Sigurno ćete cijeniti i to da ne opterećuju probavni sustav.

 

Jednokomponentne aminokiseline je kategorija proizvoda u kojoj ćete naći sve važne aminokiseline samostalno, dakle ne u kombinaciji s ostalima. Ovdje pripadaju: leucinargininglutaminlizintaurincitrulin malat i mnoge druge. Bjelančevine i u njima sadržane aminokiseline su važne za sve, ali posebice za one koji teže za zdravim nakupljanjem kvalitetne mišićne mase. Nije uvijek moguće unijeti optimalnu količinu aminokiselina iz prehrane, zato ih je dobro uzimati i u obliku dodataka. Većina njih prolazi kroz proces hidrolizacije, zahvaljujući čemu ne opterećuju probavu.


  

optimum nutrition gymbeam

Optimum Nutrition osnovali su 1986. godine braća Tony i Michael Costello. Poduzetnička braća prepoznali su priliku - da je potrebno značajno poboljšati kvalitetu i inovativnu viziju u industriji sportske prehrane. Brend ON bio je spreman zadovoljiti najviše zahtjeve. Nakon 22 godine uspjeha odražava dominantno mjesto. Protein 100% Whey Gold je dugoročno broj jedan na rang listi proteinskih proizvoda.

   

Izvori

sakrij opis
Shopping Options
Proizvođač
Aroma
Pakiranje (g)
Tablete
Kapsule
Forma
Mješavina
Cijena
Cijena od - do
Filtriraj po
  • Vegetarijanski (6)
  • Veganski (6)
  • Bez glutena (1)
  • Bez laktoze (1)
  • BIO (6)
  • Bez GMO (4)
  • Bez vještačkih zaslađivača (4)
  • Bez plastičnog pakovanja (6)
  • Bez aspartama (6)
 1. Glutamine powder - Optimum Nutrition
  Ocjena:
  0% (0)
  Posebna cijena KM 59,00
 2. Aminokiseline Amino Energy - Optimum Nutrition
  Ocjena:
  91% (37)
  Posebna cijena KM 47,50
 3. Aminokiseline BCAA 5000 Powder - Optimum Nutrition
  Ocjena:
  100% (2)
  Trenutno nije raspoloživo
 4. Gold Standard BCAA Train Sustain - Optimum Nutrition
  Ocjena:
  96% (5)
  Trenutno nije raspoloživo
 5. BCAA 1000 - Optimum Nutrition
  Ocjena:
  94% (7)
  Trenutno nije raspoloživo

6 Proizvoda

Niste pronašli ono što tražite? Kontaktirajte nas.